IT Zone
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- FuNNy
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
IT Zone
Un forum inca la inceput... si inca in teste, as vrea o parere sau ceva stiu ca e cam normal, am doar cateva mod-uri instalate.. as vrea sa imi mai spune-ti cam ce sa mai instalez sau o alta sugestie... IT Zone Community
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
Simplu si frumos ...bine nu prea are mod-uri instalate...dar pentru inceput e bine....o sugestie un galance mod(care zic eu deja e ceva obisnuit la forumuri si foarte util...in sensul ca vezi informatiile noi postate mult mai repede si usor)....am sa particip si eu la dezvoltarea lui prin postari..cat ma lasa timpul...bafta la el
HTCGuide.net (forum)
-
Normal, softul vine de la ei.FuNNy scrie:nu n-am phpbb.com... am doar phpbb.ro dc?incalc vreo regula daca nu am si cu phpbb.com?
Licenţiere şi copyright
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
Ce mod-uri i-mi recomandati sa mai instalez pe acest forum?
Momentan sunt :
Album Full Pack
Galance Mod
Welcome Private Mesage
Apropo...Este tradus in lb.romana Album Full Pack ?
Momentan sunt :
Album Full Pack
Galance Mod
Welcome Private Mesage
HTCGuide.net (forum)
- Aliniuz
- Fost coleg
Poate ai vrut sa spuiGaby Stan scrie:Ce mod-uri i-mi recomandati sa mai instalez pe acest forum?
Momentan sunt :
Album Full Pack
Galance Mod
Welcome Private Mesage
Full Album Pack
At-a-GLANCE Mod
Welcome Private Message

Iti recomand sa iei acel fake copyright Powered by Funny de pe header si footer .
Full ALbum Pack inca nu are o traducere in limba romana, incerc sa traduc acest MOD pana la sfarsitul acestei saptamani insa as nevoie de ceva ajutor la partea ADMIN ... nu-mi permite timpul sa ma preocup si de acea parte !
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
Hmm .. Aliniuz eu am impresia ca pe tine te procupa mai mult cum scrie userul pe forum decat sa dai o mana de ajutor in sensul daca il cere...mai repede il critici fara sa vrei prin anti-postare....cat despre copyright Powered by Funny nu eu l-am pus dar..am sa-l scot de jos...sus nu are nici o treaba ...deci nu vad efectiv motivul de al scoate si de sus
HTCGuide.net (forum)
- Aliniuz
- Fost coleg
Daca ti-am dat impresia asta sincer imi pare rau .Gaby Stan scrie:Hmm .. Aliniuz eu am impresia ca pe tine te procupa mai mult cum scrie userul pe forum decat sa dai o mana de ajutor in sensul daca il cere...mai repede il critici fara sa vri prin anti-postare....cat despre copyright Powered by Funny ..am sa-l scot de jos...sus nu are nici o treaba ...deci nu vad efectiv motivul de al scoate si de sus

Am vrut doar sa te corectez ... desigur instalarea acelor MODuri nu ar strica .
Cat despre copyright, arata cam urat acolo sus , in header . Adica...daca e forumul lui, nu vad la ce mai trebuie sa mai fie acest gen de copyright .
Acum referindu-ma la traducere , te bagi ?