Cum adaug un stil nou?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Jupan[3l]u
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Jupan[3l]u »

nu va suparati am o problema si am zis sa nu deschid un subiect nou :cry: nu imi merge sa adaug in stil .... am urmarit pasurile dintr-un articol dar ma incurc :evil: deci am copiat stilu, l-am dezarhivat, dar nu merge sa il urc in site cu FTP ... mai bine zis inainte de a da Start sa se faca transferu nu pot sa pag stilu in FTP ca sa il urc :cry: cand dau Add sau Open (In SmartFTP) nu imi ia stilu tot si nici fisiere anumite :cry: ma puteti ajuta?
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Jupan[3l]u scrie:nu va suparati am o problema si am zis sa nu deschid un subiect nou :cry: nu imi merge sa adaug in stil .... am urmarit pasurile dintr-un articol dar ma incurc :evil: deci am copiat stilu, l-am dezarhivat, dar nu merge sa il urc in site cu FTP ... mai bine zis inainte de a da Start sa se faca transferu nu pot sa pag stilu in FTP ca sa il urc :cry: cand dau Add sau Open (In SmartFTP) nu imi ia stilu tot si nici fisiere anumite :cry: ma puteti ajuta?

In acest caz problema ta nu tine de phpBB . Oricum , problema ta e cam ciudata si ai putea s-o detaliezi in sectiunea Diverse .
Jupan[3l]u
Utilizator înregistrat

Cum adaug un stil nou?

Mesaj de Jupan[3l]u »

nu va suparati am o problema si am zis sa nu deschid un subiect nou :cry: nu imi merge sa adaug in stil .... am urmarit pasurile dintr-un articol dar ma incurc :evil: deci am copiat stilu, l-am dezarhivat, dar nu merge sa il urc in site cu FTP ... mai bine zis inainte de a da Start sa se faca transferu nu pot sa pag stilu in FTP ca sa il urc :cry: cand dau Add sau Open (In SmartFTP) nu imi ia stilu tot si nici fisiere anumite :cry: ma puteti ajuta?
Jupan[3l]u
Utilizator înregistrat

Mesaj de Jupan[3l]u »

am postat acolo da mie mi se pare ca problema trebuie sa fie simpla pentru voi :cry: cum urc ceva in site cu ftp? ca nu stiu cum :wink: ceva de genu nu inteleg eu :lol: daca stiu asta pot urca si un nou stil
Jupan[3l]u
Utilizator înregistrat

Mesaj de Jupan[3l]u »

problema trebuie sa fie simpla pentru voi :cry: cum urc ceva in site cu ftp? ca nu stiu cum :wink: ceva de genu nu inteleg eu :lol: daca stiu asta pot urca si un nou stil
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

1. dezarhivezi arhiva cu stilul
2. Foloseste CuteFTP sau CuteFTP professional ca sa uploadezi tema respectiva
3. Da-i install din Stiluri (admin panel phpBB).

http://www.apluskb.com/scripts/search_k ... estion=986
etherfast.ro - Blog personal
Jupan[3l]u
Utilizator înregistrat

Mesaj de Jupan[3l]u »

se vede ca n`ai inteles~X( folosesc SmartFTP ... nu asta e problema ... cum il bag in FTP inainte de a da start pentru a face transferu :oops: asta vreau sa stiu :x
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Fa-i drag and drop (trage cu mouse-ul directorul cu totul, in fereastra cu fisierele de pe FTP).

OMFG
etherfast.ro - Blog personal
Jupan[3l]u
Utilizator înregistrat

Mesaj de Jupan[3l]u »

ms Etherfast
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”