phpBB : Critical Error
- Leocupy
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
phpBB : Critical Error
Salutare baeti. Am o problema ce arata cam asa: "phpBB : Critical Error
Could not open Ranks template config file
DEBUG MODE
Line : 504
File : functions.php " In momentul in care vreau sa intru pe forum imi apare asta! Ce am facut? Am luat de la voi mai multe teme, leam pus pe forum si am inceput sa le schimb pe rand din panoul administratorului,cind la un moment dat mia aparut asta!!! Ce sa intimplat? Sau mai ales cum rezolv problema asta? am incercat sa sterg tot folderul "template" si sal pun inapoi curat(subsilver) ,si tot nu merge.CE TREBUIE FACUT??? Invatati-ma va rog!!!
Could not open Ranks template config file
DEBUG MODE
Line : 504
File : functions.php " In momentul in care vreau sa intru pe forum imi apare asta! Ce am facut? Am luat de la voi mai multe teme, leam pus pe forum si am inceput sa le schimb pe rand din panoul administratorului,cind la un moment dat mia aparut asta!!! Ce sa intimplat? Sau mai ales cum rezolv problema asta? am incercat sa sterg tot folderul "template" si sal pun inapoi curat(subsilver) ,si tot nu merge.CE TREBUIE FACUT??? Invatati-ma va rog!!!
- Etherfast
- Fost coleg
Iti mai amintesti cum se numea directorul ULTIMULUI template pe care ai apucat sa-l activezi?
Daca da, redenumeste directorul original subSilver cu numele pe care ti-l amintesti, si fisierul subSilver.cfg din interior, cu acelasi nume, si da un refresh la pagina.
Daca totul e in regula, ar trebui sa-ti permita sa vezi forumul , sa intri in AP ca sa poti modifica setari, etc.
De exemplu, daca fostul tau template se numea ca_aphrodite, redenumesti directorul cu subSilver in ca_aphrodite, dupa care intri in el, cauti subSilver.cfg si-l redenumesti in ca_aphrodite.cfg.
Daca nu-ti amintesti, mai greu sa rezolvi ceea ce tocmai ai facut
Daca da, redenumeste directorul original subSilver cu numele pe care ti-l amintesti, si fisierul subSilver.cfg din interior, cu acelasi nume, si da un refresh la pagina.
Daca totul e in regula, ar trebui sa-ti permita sa vezi forumul , sa intri in AP ca sa poti modifica setari, etc.
De exemplu, daca fostul tau template se numea ca_aphrodite, redenumesti directorul cu subSilver in ca_aphrodite, dupa care intri in el, cauti subSilver.cfg si-l redenumesti in ca_aphrodite.cfg.
Daca nu-ti amintesti, mai greu sa rezolvi ceea ce tocmai ai facut

Ultima oară modificat 04-Noi-2006, 23:43:35 de către Etherfast, modificat 1 dată în total.
etherfast.ro - Blog personal
- Leocupy
- Utilizator înregistrat
De fapt stai ca alta e buba si acum mia picat fisa! Eu am luat asa: 1 folder cu ranguri si niste teme! Am bagat ranks-u si functiona ok, dar la template tocmai ce le suceam pe rind ca sa pastrez pe cel care-mi place, insa am facut o gafa! Si temele si ranks leam pus in folderul templates, insa in momentul cind tocmai schimbam din nou tema din panou am dat ca tema din nestire pe ranks si instantaneu sa produs buba! Ele fiind la gramada in acelasi folder pe forum, panoul mila vazut si folderul de la ranguri si eu am dat sal introduc pe ala care de fapt nu era tema ci ranks.Sper ca am fost destul de explicit, si a inteles toata lumea corect. ps SALUTARE ETHERFAST. Ca de obicei...tot tu....ingerasul pazitor.

- Etherfast
- Fost coleg
Da, am inteles ce-ai vrut sa zici.
Pune directorul original subSilver in templates, logheaza-te pe phpMyAdmin la baza de date, fa click pe phpbb_config, click pe Browse, si cauta acolo ceva de genul def_template, sau default_template (eu am un MOD instalat care mi-a schimbat asta, deci nu pot sa-ti spun exact). O sa aiba o valoare aiurea (numele directorului cu rank-uri), deci fa click pe creionul rosu din stanga (ca sa schimbi numele) si scrie subSilver.
Salveaza si va fi totul in regula.
Am plecat, daca e ceva, posteaza si o sa-ti raspunda altii.
Succes,
Pune directorul original subSilver in templates, logheaza-te pe phpMyAdmin la baza de date, fa click pe phpbb_config, click pe Browse, si cauta acolo ceva de genul def_template, sau default_template (eu am un MOD instalat care mi-a schimbat asta, deci nu pot sa-ti spun exact). O sa aiba o valoare aiurea (numele directorului cu rank-uri), deci fa click pe creionul rosu din stanga (ca sa schimbi numele) si scrie subSilver.
Salveaza si va fi totul in regula.
Am plecat, daca e ceva, posteaza si o sa-ti raspunda altii.
Succes,
- Etherfast
- Fost coleg
Ai phpMyAdmin pentru baza de date? (hostul tau iti poate raspunde la intrebare). phpMyAdmin este un programel care ti-l ofera serverul pentru a putea lucra mai usor cu tabelele din baza respectiva de date.
Daca reusesti sa te loghezi acolo (cu ajutorul hostului), iti va fi mai usor sa faci ce ti-am explicat mai sus.
Daca reusesti sa te loghezi acolo (cu ajutorul hostului), iti va fi mai usor sa faci ce ti-am explicat mai sus.
- Leocupy
- Utilizator înregistrat
Pe bune man ca sunt in ceata!!! Uite ce am inteles eu pina acum de la u: Ca-mi trebuie phpMyAdmin asta,ok am intrat pe net si am cautat un fel de program (crezind ca asta trebuie),lam gasit (cred) si arata/suna asa"phpMyAdmin - 2.9.1-rc2-all -languages" (format .7z)! Deci lam luat lam copiat pe server(sait) acolo unde e instalat forumul si deaici am intrat in CEATA rau! Am facut bine pina aici? Asta trebuia facut! Daca da, atunci sa zic ca am si incercat sa dau edit la phpmyadmin asta dar imi apar numai chestii juma' heroglifice.De mentionat ca eu ma conectez ftp cu Total commander. Astrept un raspuns,rezolvare!!!!!
- Etherfast
- Fost coleg
Nu mai scrie cu rosu 
phpMyAdmin este intr-adevar un program, dar nu trebuie sa-l instalezi tu
Ti-l da host-ul tau (cel care-ti tine site-ul, de obicei iti da si un program cu care te poti "juca" cu baza de date").
Daca esti chiar incepator intr-ale phpBB-ului, nu mai incerca sa faci modificari pe forumul pe care-l tii pe net. Fa-ti un alt forum , de test, pe care incerci sa instalezi modificari si pe care faci ce mai faci tu.
Nu e bine daca iti strici forumul de fiecare data si te chinui dupa aia sa-l reinstalezi si sa repari ce ai stricat.

phpMyAdmin este intr-adevar un program, dar nu trebuie sa-l instalezi tu

Daca esti chiar incepator intr-ale phpBB-ului, nu mai incerca sa faci modificari pe forumul pe care-l tii pe net. Fa-ti un alt forum , de test, pe care incerci sa instalezi modificari si pe care faci ce mai faci tu.
Nu e bine daca iti strici forumul de fiecare data si te chinui dupa aia sa-l reinstalezi si sa repari ce ai stricat.