calendar
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
am reusit sa pun un calendar pe pagina, insa l-as vrea in stinga.
am incercat de asemenea sa instalez MOD-ul At a Glace, insa nu am reusit sa pun acel tabel pe care il dadea exemplu danielt, la kb.php?mode=article&k=36. ma puteti ajuta sa pun corect acele tabele?
am incercat de asemenea sa instalez MOD-ul At a Glace, insa nu am reusit sa pun acel tabel pe care il dadea exemplu danielt, la kb.php?mode=article&k=36. ma puteti ajuta sa pun corect acele tabele?
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Am incercat sa accesez forumul tau dar obtin eroarea: "phpBB : Critical Error Could not connect to the database".
In ceea ce priveste At a glance... modul in care pui tabelul in partea dreapta este aratat in articolul At a glace - instalare, configurare şi personalizare punctul 3.1 Modificarea sablonului. Mai multe nu prea am ce sa-ti spun. Eventual spune-mi unde te incurci
In ceea ce priveste At a glance... modul in care pui tabelul in partea dreapta este aratat in articolul At a glace - instalare, configurare şi personalizare punctul 3.1 Modificarea sablonului. Mai multe nu prea am ce sa-ti spun. Eventual spune-mi unde te incurci

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: calendar
MOD - Mini Calmjr scrie:cum se numeste MOD-ul care iti afiseaza un calendar mic pe prima pagina?
http://www.netclectic.com/forums/viewtopic.php?t=24
- danielt
- Versiune: 3.0.5
Nimic. In mod normal dupa autentificare, formularul este ascuns. Daca la tine ramanea vizibil dupa autentificare inseamna ca era o greseala de instalare. Incearca sa reinstalezi forumul completand atent formularul de instalare/configuraremjr scrie:am pus sectiunea de logare tot asa in dreapta sus, dar aceasta sectiune ramine in drapta sus si dupa logare. am observat ca la voi dispare. cum sa fac sa dispara?