probleme la creare user nou

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
amdbogdan
Nou venit

probleme la creare user nou

Mesaj de amdbogdan »

Am instalat phpBB 2.0.21, am instalat cateva moduri si totul a mers bine pana am incercat sa fac un user nou. Daca incerci sa te inregistrezi, dupa ce apesi pe Submit, apare asta

Am nevoie de ajutor cat mai repede! Contact Y! ID: amdbogdan
thx!
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Te rog, nu lasa astfel de detalii in mesaje .

Ai o problema in browser, incearca un Clear Cache , eventual ruleaza si Auto Cookies MOD .
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

...din semnatura mea :)
etherfast.ro - Blog personal
amdbogdan
Nou venit

Mesaj de amdbogdan »

Nu am reusit sa-l fac...
Adresa siteului este: www.funny-inc.com
phpBB version 2.0.21

sa spun inca odata care este problema mea: atunci cand incerc sa ma inregistrez, dupa ce completez datele si apas pe Submit, imi cere fisierul viewprofile.php respectiv usercp.php ... la ce m-am gandit yo, daca poate cineva sa-mi trimita usercp.php sau viewprofile.php pe messenger si sa-l inlocuiesc cu al meu...

Etherfast - am incercat metoda cu Auto Cookies MOD but, doesn't work...

alte idei, va rog mult!
mada66000
Utilizator înregistrat

Mesaj de mada66000 »

Si mie imi apareau chestiile astea adica in momentul cand incercam sa fac o operatiune sa ma loghez sau sa intru in Control Panel mi se cerea sa salvez niste fisiere exact cum ziceai tu.Eu le salvam in calculator intr-un folder oarecare si nu le inlocuiam in nici un caz cu originalele deoarece ele aveau marimea 0 deci nu venea nimic cu ele la instalare.Erau pur si simplu niste file goale.Nu mi se intampla des treaba asta si ma pot loga si pot face operatiunile pe forum chiar daca apar filele astea de copiat insa nu tot timpul.Ma gandesc ca este ceva legat de permisiunea fisierelor din Chmod si nu o eroare generala.Inlocuirea fisierului copiat cu cel original nu cred ca este indicata deoarece cum ti-am spus el vine fara nici o data pe el.Mai usor este sa iti copii din calculator pe ftp din nou fisierele cu viewprofile.php respectiv usercp.php.Adica sa pui unele noi in locul celor vechi si sa faci setarile corect din chmod pentru permisiune.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Si daca nu merge asta, vezi daca problema ta persista pe toate browserele.
etherfast.ro - Blog personal
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

amdbogdan scrie:Nu am reusit sa-l fac...
Adresa siteului este: www.funny-inc.com
phpBB version 2.0.21

sa spun inca odata care este problema mea: atunci cand incerc sa ma inregistrez, dupa ce completez datele si apas pe Submit, imi cere fisierul viewprofile.php respectiv usercp.php ... la ce m-am gandit yo, daca poate cineva sa-mi trimita usercp.php sau viewprofile.php pe messenger si sa-l inlocuiesc cu al meu...

Etherfast - am incercat metoda cu Auto Cookies MOD but, doesn't work...

alte idei, va rog mult!
Problema ta apare numai la tine sau si la ceilalti utilizatori ?
amdbogdan
Nou venit

Mesaj de amdbogdan »

am rezolvat-o schimband sevrverul... cred ca astia de la evonet au niste setari aiurite... am sters tot si am instalat forumul pe liber, am incercat prima data cand am intrat sa ma inregistrez mi-a facut aceeasi problema... acum am forumul pe LX si nu-mi face nici o problema...

Dar am o noua problema :D am instalat modul de subcategorii (mod-CH_216_installed) si cand intru pe forum imi cere din prima sa ma loghez... am luat la rand control panelul si nu am gasit cum sa dezactivez aceasta chestie... stie cineva cum fac?! thx!
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

E unul din add-onurile ce le presupune acest MOD , nu prea ai ce sa faci decat sa casesti codurile ce contribuie la aceasta redirectare , lucru ce mi se pare foarte greu in ditamai fisieru' de instalare .
amdbogdan
Nou venit

Mesaj de amdbogdan »

MODul respectiv vine cu mai multe moduri instalate... sti vreun mod care face asa ceva? k daca este sa-l aflu, ma uit direct la fisierele care trebuie modificate acolo si decat inlocuiesc...
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”