Restaurare baza de date

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Bodnar Dan
Utilizator înregistrat

Restaurare baza de date

Mesaj de Bodnar Dan »

Pe scurt. Am schimbat serverul, am reinstalat forumul, toate bune si frumoase dar cand doresc sa restaurez baza de date din myphpadmin, dupa ce o incarca imi da o eroare cum ca eu nu ma pot conecta la lx.ro (my ex server).

Mai exact:

Cod: Selectaţi tot

#1044 - Access denied for user 'toto'@'localhost' to database 'insaneracers_lx_ro' 
Unde gresesc?

Tin sa precizez, desi nu cred daca are vreo importanta, ca in acelasi timp am facut si un update la forum (de la phpBB2.17 la ultimul).
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Ai schimbat datele in config.php ?
Consulta si articolul Mutarea forumului de pe un server pe altul.
Bodnar Dan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bodnar Dan »

ce date trebuie sa schimb in config.php ?

later edit: acum primesc alta eroare:

Cod: Selectaţi tot

#1050 - Table 'phpbb_auth_access' already exists
more later: am reusit intr-un final! A doua eroare era banala, aveam un tabel deja format pe forum dupa instalare! Merci pt suport!
cornelia
Utilizator înregistrat

Mesaj de cornelia »

Salut

Am si eu o problema legata tot de restaurarea bazei de date. Are cam 50 MB si prin metoda clasica n-a mers, dar nici eroare n-a dat. Pentru ca am acces via ftp la forum, am aplicat aceasta solutie:

http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=266

Problema e ca dupa mutarea bazei de date si modificarea acelui fisier nu pot sa mai fac restaurare formala din administrare. De ce? Pai frame-ul din stanga nu se mai incarca.

Problema asta e o urgenta pentru mine asa ca voi fi recunoscatoare celor care ma vor ajuta.

Multumesc,

Cornelia
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Revino la starea initiala si incearca BigDump. Pentru mine a mers intr-un final. Pentru nimeni altcineva nu :)

Sau, asteapta sa-ti raspunda cineva cu privire la intrebarea de mai sus.

Succes.
etherfast.ro - Blog personal
cornelia
Utilizator înregistrat

Mesaj de cornelia »

Multumesc. Am ametit deja incercand nu stiu cate variante. Am batut drum lung pana aici si am senzatia ca mor la mal. :x
cornelia
Utilizator înregistrat

Mesaj de cornelia »

Mdah! Cica am o eroare de sintaxa. Si chiar daca puric tot fisierul si corectez eroarea mi-e teama ca voi da peste alta eroare, prin alt fisier.
Din ce-am citit pe aici si voua (unora) vi se intampla la fel.

Nashpa treaba! :cry:
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

btw, am gasit candva aici pe forum un link cu un fisier in limbaj php care - urcat pe server, si rulat din browser - iti efectua o "verificare" si iti spunea ce erori gasea. spre exemplu, asa am gasit niste erori in fisierele de limba, de care nu am stiut niciodata si oricum nu le intampinam pt ca nu aveam ocazia sa folosesc respectivele campuri cu probleme. dar erorile erau acolo.. si doar asa reusisesm sa dau de ele.

stiu ca nu m-am exprimat cum trebuie, concis, etc, dar.. daca cineva a inteles unde bat, stie despre ce fisier vorbesc, poate ma ajuta cu un link.

oricum - am uitat sa precizez - nu e vorba de modul Debug (sa lamurim de la inceput :P )
dudu_tux
Utilizator înregistrat

Mesaj de dudu_tux »

Si eu am probleme cu restaurarea bazei de date.Am incercat mai multe lucruri si nu a mers :(
cornelia
Utilizator înregistrat

Mesaj de cornelia »

Dudu detaliaza metodele folosite, erorile primite si spune care e dimensiunea bazei de date. Am trecut si eu prin chestia asta si banuiesc ca problemele sunt similare. La mine n-a mers nici o metoda din cele prezentate aici asa ca a trebuit sa refac baza manual. O chestie sisifica. Insa, cred ca daca ar fi s-o iau de la capat, as insista mai mult pe metoda MyPhpAdmin. Am vazut aici instructiuni pas cu pas.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”