subforum privat

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
andreafree
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

subforum privat

Mesaj de andreafree »

cum e pot sa fac un subforum intrun forum phpbb care sa poata fi accesat doar de anumiti useri ? ma gandeam sa fac un grup si sa le dau acces la acea sectiune ...

cum e mai simplu si mai sigur ? cu rankuri ( se poate ? ) sau grupuri de useri ?

exista mod ? eu am luat un link pt o problema asemantoare discutata aici ... am modificat dar pe la jumate... nu mai gaseam ce trebuia sa gasesc si sa modific .. asa ca am renuntat :wink:
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Si pentru a modifica accesul in subcategorii, usor ar fi sa faci forumul respectiv privat, apoi sa faci un grup care sa aiba acces la acel forum, si inchizi grupul, apoi adaugi manual useri in el:)
andreafree
Utilizator înregistrat

Mesaj de andreafree »

sorel .. nu merge cum zici tu .. trebe sai fac admini pe toti ...

eu vreau sa fie forumu simplu .. vizibil pt inregistrati ... si o sectiune vizibila de anumiti useri care ii aleg eu si doar ei sa poata citi si posta acolo ..

nici aliniuz nu prea ma ajutat ... nam gasit cine stie ce ... doar un singur MOD face cam ce as vrea eu

ms oricum :wink:
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

andreafree scrie:sorel .. nu merge cum zici tu .. trebe sai fac admini pe toti ...

eu vreau sa fie forumu simplu .. vizibil pt inregistrati ... si o sectiune vizibila de anumiti useri care ii aleg eu si doar ei sa poata citi si posta acolo ..

nici aliniuz nu prea ma ajutat ... nam gasit cine stie ce ... doar un singur MOD face cam ce as vrea eu

ms oricum :wink:
Pai eu am postat linkuri cu MODurile ce te pot ajuta sa faci ce vrei tu !

Tu tot ce trebuie sa faci este sa instalezi CORECT unul din acele MODuri dupa care sa setezi permisiunile din ACP de vizualizare/postare/moderare .
andreafree
Utilizator înregistrat

Mesaj de andreafree »

ori nu mam exprimat prea corect ori nu ati prea citit ...

imi mai trebuie o clasa de useri ... sau pot sa le dau rank special si apoi la permisiunile din forum sa selectez aia cu rank special sa poata vizualiza/posta ..etc ?

vreau o sectiune privata unde sa posteze doar cei care ii aleg eu .. cum sa fac? ca modificarile alea nu ma ajuta cu nimic ... imi baga pe gat inca o gramada de alte chestii de care eu nam nevoie
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

In acest caz itir ecomand MODul Disable Posting by User cu ajutorul caruia poti sa restrictionezi anumiti utilizatori din ACP sa nu poata posta mesaje .
andreafree
Utilizator înregistrat

Mesaj de andreafree »

vreau sa fie vazuta doar de 10 useri , doar aia sa poata posta/citi/vedea sectiunea aia .. intelegi ? in rest sa fie liber ...

vreau ceva de genu "sectiune doar pentru membrii organizatiei" sectiunea asta ar trebui sa o vedem Doar noi , sa postam doar noi...etc ... iar daca cineva sa zicem "ghiceste" un link sa ii zica ... acces denied ..sau ceva de genu ... intelegi ?
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

http://phpbb.ro/ghid.php#3.1.2
Faci forumul privat.
andreafree
Utilizator înregistrat

Mesaj de andreafree »

tot nu ati inteles ... hai ca explic altfel

vreau sa fac o sectiune care sa poata fi vazuta doar de o anumita clasa de useri ... clasa care as vrea sa o fac eu acum ... de exemplu clasa XXX , si cand selectez la permisiuni , sa pot selecta de acolo clasa XXX ....

acu sper ca ati inteles .... :cry:
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”