scuzatima daca mai sunt vro 10 topicrui cu acelasi subiect ca am cautat dar nu in toate paginile
cand dau sa instaleze phpbb2 in limba romana imi apara asta, am cont la evonet
Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/lang_english/lang_main.php in /storage0/home/romania-rebelde.evonet.ro/www/phpBB2/includes/functions.php on line 829
Warning: include(./../language/lang_english/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /storage0/home/romania-rebelde.evonet.ro/www/phpBB2/includes/functions.php on line 829
Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /storage0/home/romania-rebelde.evonet.ro/www/phpBB2/includes/functions.php on line 829
phpBB : Eroare primejdioasă
Could not connect to the database
ce e greist? nam modificat nimic
problema la instalare
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Eroare este foarte clara , nu exista fisierul language/lang_english/lang_main.php .
Plus ca ai introdus date incorecte de conectare la baza de date .
Trage o privire pe acest tutorial .
Plus ca ai introdus date incorecte de conectare la baza de date .
Trage o privire pe acest tutorial .
- mada66000
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Si la mine apare o eroare.Functioneaza totul ok insa e deranjant ca apare.Ce pot face sa nu mai apara?Eroarea aceasta apare cand dau submit score (numai pentru locul 1) la Arcade mod.Pentru celelalte locuri nu apare eroare:
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in ...../db/mysql4.php on line 318
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in -----/db/mysql4.php on line 318
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ......./db/mysql4.php:318) in......./includes/page_header.php on line 486
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /......./db/mysql4.php:318) in /........./includes/page_header.php on line 488
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ........./db/mysql4.php:318) in ......./includes/page_header.php on line 489
Eu m-am uitat in page_header si acolo scrie asa:
la 486 apare
la 488 apare
la 489 apare
Si partea toata de unde provin erorile este:
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in ...../db/mysql4.php on line 318
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in -----/db/mysql4.php on line 318
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ......./db/mysql4.php:318) in......./includes/page_header.php on line 486
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /......./db/mysql4.php:318) in /........./includes/page_header.php on line 488
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ........./db/mysql4.php:318) in ......./includes/page_header.php on line 489
Eu m-am uitat in page_header si acolo scrie asa:
la 486 apare
Cod: Selectaţi tot
header ('Expires: 0');
header ('Pragma: no-cache');
$template->pparse('overall_header');
// Add no-cache control for cookies if they are set
//$c_no_cache = (isset($HTTP_COOKIE_VARS[$board_config['cookie_name'] . '_sid']) || isset($HTTP_COOKIE_VARS[$board_config['cookie_name'] . '_data'])) ? 'no-cache="set-cookie", ' : '';
// Work around for "current" Apache 2 + PHP module which seems to not
// cope with private cache control setting
if (!empty($HTTP_SERVER_VARS['SERVER_SOFTWARE']) && strstr($HTTP_SERVER_VARS['SERVER_SOFTWARE'], 'Apache/2'))
{
header ('Cache-Control: no-cache, pre-check=0, post-check=0');
}
else
{
header ('Cache-Control: private, pre-check=0, post-check=0, max-age=0');
}
header ('Expires: 0');
header ('Pragma: no-cache');
$template->pparse('overall_header');
Am gasit rezolvarea aici: newscore.zip [url]http://www.phpbb-arcade.com/viewtopic.php?t=2731&sid=5a81226d8d0fcdfcc352c946c191fa15[/url]