Merita Aliniuz sa fie moderator ?

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis

Merita Aliniuz sa fie moderator phpbb.ro ?

Da
4
100%
Nu
0
Niciun vot

Voturi totale: 4

evo_vii
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Merita Aliniuz sa fie moderator ?

Mesaj de evo_vii »

Ma tot intreb : Merita Aliniuz sa fie moderator pe www.phpbb.ro ?
Eu zic ca ar trebui , desi nu sunt un administrator care sa pot face asta ! Totusi avand in vedere contributia lui la acest forum , la traducerile lui , articolele si ajutorul dat la nevoie sutelor , daca nu chiar miilor de useri si utilizatori PhpBB cu experienta sa si cu cunostintele in aceast domeniu ! Cred ca majoritatea userilor de pe phpbb.ro i-au multumit cel putin o data pentru ajutorul dat !
Probabil ca unul dintre stafful vostru imi va inchide topicu din nush ce cauza si probabil va intrebati de ce il propun pe aliniuz asa brusc, dar cred ca merita ! Si am pus acest chestionar pentru a vedea cati useri sunt de acord cu aceasta propunere !
Aldomoro
Nou venit

Mesaj de Aldomoro »

DA MERITA

Pe mine unu ma ajutat de multe ori si la cunostintele lui eu cred ca merita ... acuma la aprecierea Adminului :)
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

M-a rugat Aliniuz să îmi dau cu părerea despre acest subiect aşa că:

Nu am mai auzit până acum ca cineva să ceară promovarea (dar nu ştiu cu exactitate) şi cu atât mai puţin să fie cerută promovarea lui de către comunitate.
Îmi vine minte însă un fapt din istorie: În Evul-Mediu după decesul unei persoane care era considerată sfântă, aceasta era canonizată (trecută în rândul sfinţilor de către Biserică) dacă poporul cerea asta.
Astăzi desigur treburile stau altfel şi au loc procese îndelungi înainte de canonizarea sau beatificarea (o treaptă mai mică, omul devine Fericit) unei persoane.

Probabil că Aliniuz aştepta de la mine un da sau un nu, ei bine... nu pot să spun nici una nici alta din moment ce nu sunt prea activ în acest proiect şi nu îi cunosc foarte bine contribuţiile sale. Dar dacă poporul o cere, cu siguranţă administratorii vor decide asupra acestui fapt. Mult succes!
ZooMLess
Utilizator înregistrat

Mesaj de ZooMLess »

Eu spun ca aliniuz ar trebui sa fie moderator deoarece se implica foarte mult in problemele userilor si ii ajute pe multi pe mine ma ajutat de foarte multe ori asa ca am bagat la vot "DA ALINIUZ MODERTOR :D " :D
Narcot1c
Utilizator înregistrat

Mesaj de Narcot1c »

da normal , daca stai sa te uiti la cum pot sa , eu acolo umblu deobicei , aliniuz e aproape tot al doilea care posteaza , logic primu daca nu sar lua ala care o facut pstu , aliniuz o ajutat multi in multe probleme , so , parerea mea este ca DA (merita)
ZooMLess
Utilizator înregistrat

Mesaj de ZooMLess »

Daca merita da si tu un vot ! 8) Eu am votat " DA "
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Aliniuz este un membru activ al acestei comunitati. Are deja acces la discutiile din cadrul echipei phpbb.ro si poate sa-si exprime parerile si sa participe la deciziile luate. Nu exista nicio diferenta din punct de vedere al puterii de vot in cadrul echipei, toate voturile sunt egale ca valoare, nu are nimeni drept de veto. Desi unii se numesc administratori sau moderatori, nu exista o ierarhie, asa ca nu vad ce influenta benefica ar avea un statut de moderator pentru Aliniuz, cel putin deocamdata.
Topic inchis.
Închis

Înapoi la “Despre phpBB”