Ma tot intreb : Merita Aliniuz sa fie moderator pe www.phpbb.ro ?
Eu zic ca ar trebui , desi nu sunt un administrator care sa pot face asta ! Totusi avand in vedere contributia lui la acest forum , la traducerile lui , articolele si ajutorul dat la nevoie sutelor , daca nu chiar miilor de useri si utilizatori PhpBB cu experienta sa si cu cunostintele in aceast domeniu ! Cred ca majoritatea userilor de pe phpbb.ro i-au multumit cel putin o data pentru ajutorul dat !
Probabil ca unul dintre stafful vostru imi va inchide topicu din nush ce cauza si probabil va intrebati de ce il propun pe aliniuz asa brusc, dar cred ca merita ! Si am pus acest chestionar pentru a vedea cati useri sunt de acord cu aceasta propunere !
Merita Aliniuz sa fie moderator ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
M-a rugat Aliniuz să îmi dau cu părerea despre acest subiect aşa că:
Nu am mai auzit până acum ca cineva să ceară promovarea (dar nu ştiu cu exactitate) şi cu atât mai puţin să fie cerută promovarea lui de către comunitate.
Îmi vine minte însă un fapt din istorie: În Evul-Mediu după decesul unei persoane care era considerată sfântă, aceasta era canonizată (trecută în rândul sfinţilor de către Biserică) dacă poporul cerea asta.
Astăzi desigur treburile stau altfel şi au loc procese îndelungi înainte de canonizarea sau beatificarea (o treaptă mai mică, omul devine Fericit) unei persoane.
Probabil că Aliniuz aştepta de la mine un da sau un nu, ei bine... nu pot să spun nici una nici alta din moment ce nu sunt prea activ în acest proiect şi nu îi cunosc foarte bine contribuţiile sale. Dar dacă poporul o cere, cu siguranţă administratorii vor decide asupra acestui fapt. Mult succes!
Nu am mai auzit până acum ca cineva să ceară promovarea (dar nu ştiu cu exactitate) şi cu atât mai puţin să fie cerută promovarea lui de către comunitate.
Îmi vine minte însă un fapt din istorie: În Evul-Mediu după decesul unei persoane care era considerată sfântă, aceasta era canonizată (trecută în rândul sfinţilor de către Biserică) dacă poporul cerea asta.
Astăzi desigur treburile stau altfel şi au loc procese îndelungi înainte de canonizarea sau beatificarea (o treaptă mai mică, omul devine Fericit) unei persoane.
Probabil că Aliniuz aştepta de la mine un da sau un nu, ei bine... nu pot să spun nici una nici alta din moment ce nu sunt prea activ în acest proiect şi nu îi cunosc foarte bine contribuţiile sale. Dar dacă poporul o cere, cu siguranţă administratorii vor decide asupra acestui fapt. Mult succes!
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Aliniuz este un membru activ al acestei comunitati. Are deja acces la discutiile din cadrul echipei phpbb.ro si poate sa-si exprime parerile si sa participe la deciziile luate. Nu exista nicio diferenta din punct de vedere al puterii de vot in cadrul echipei, toate voturile sunt egale ca valoare, nu are nimeni drept de veto. Desi unii se numesc administratori sau moderatori, nu exista o ierarhie, asa ca nu vad ce influenta benefica ar avea un statut de moderator pentru Aliniuz, cel putin deocamdata.
Topic inchis.
Topic inchis.