Rocky Forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Xtazy
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Rocky Forum
http://www.xtazy.xhost.ro/phpBB2/
Forumul meu! A vazut lumina zilei de doar o zi si inca nu am apucat sa il finisez!
Forumul meu! A vazut lumina zilei de doar o zi si inca nu am apucat sa il finisez!
- dojo
- Fost coleg
NU lucra cu easy mod. Ca dupa ce instalezi mai multe incepe sa le faca praf. Pune mana si instaleaza manual. incepe cu quick reply (ca-i simplu). Citeste instructiunile (phpBB are cele mai documentate hacks posibile, am lucrat cu multe script-uri, dar astea sunt cele mai frumos explicate). Fa backup la fisiere inainte de modificare si da-i drumul

-
- Utilizator înregistrat
- dojo
- Fost coleg
Pai nu prea e relief ... aceasta problema cu host-ul iti va tine forum-ul in loc. Am avut ceva similar cu un host platit, cu server in Bucuresti si cu restrictie RDS pe extern. Si pentru ca forumul este pentru international ma miram ca de ce naiba nu posteaza lumea. Pana mi-au zis niste membri ca abia se incarca pentru ei. Lag-urile de incarcare sunt cel mai mare dusman al unui forum. Mi-e teama ca abia acum incepe nebunia pentru tine. Cauta un alt host, altfel forum-ul va alerga ca un cal priponit