Forum pentru fotografi amatori, profesionisti, Discuţi despre fotografie si editare foto in photoshop, Tips & Tricks, pentru inceput e cam gol, dar in citeva zile o sa fie moderat de inca 3 fotografi profesionisti, aveti intrebari? -nu ezitati sa ne intrebaţi, o sa incercam sa raspundem cu promptitudine.
Photomarket.uv.ro
Forum fotografi si fotografiere
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Arata bine, insa singurul lucru care ar trebui imbunatatit ar fi logo-ul ala. Clar se afla in contrast cu totul.
Tipul ala vorbeste la telefon, si sloganul original (aspect si context) e ala cu gri mai deschis, "We listen".
Nu discutati despre telefoane, nu?
Tipul ala vorbeste la telefon, si sloganul original (aspect si context) e ala cu gri mai deschis, "We listen".
Nu discutati despre telefoane, nu?

etherfast.ro - Blog personal
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ti-as sugera sa schimbi imaginea din header , sau ceea ce semnifica ea intrucat e un forum despre aprecierea artei vizuale nu auditive daca intelegi ce vreau sa spun .
Cam asta am avut de sugerat , in rest ideea pare serioasa , de aceea ti-as mai recomanda un host serios paid + domeniu sa se vada intr-un fel ca ai planuri mari .
Numai bine si spor !
Cam asta am avut de sugerat , in rest ideea pare serioasa , de aceea ti-as mai recomanda un host serios paid + domeniu sa se vada intr-un fel ca ai planuri mari .
Numai bine si spor !
Merci, ma gindeam pina la urma sa fac modificarea asta, dar astept sa incep munca sa pot face niste poze de studio alaturi de prieteni mei, am de gind sa imi iau host platit insa am de asteptat ceva timp deaoarece e o situatie mai delicata, si inca nu stiu de la cine, care merge mai bine, trebui sa cumpar si domeniu si din pacate fara 'uv' e luat deja. merci de sugestie, am sa bag din ce in ce mai multe mod-uri dar din pacate nu prea reusesc.
PS: am schimbat poza din header, cu alta mai veche, da mai bine asa.
PS: am schimbat poza din header, cu alta mai veche, da mai bine asa.
Daţimi şi mie niste linkuri către hosturi paid dar serioase, xhost-ul asta cade de 3 ori pe zi, şi acum e cazut, nul mai suport
,
va mulţumesc anticipat,
.
later edith: thx Shumi

va mulţumesc anticipat,

later edith: thx Shumi

Ultima oară modificat 02-Ian-2007, 17:23:51 de către aurelfoto, modificat de 2 ori în total.