cum adaug un element nou in meniul de sus ?
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum adaug un element nou in meniul de sus ?
cum adaug si eu noi categorii in meniul de sus pentru ca mai vreau sa mai adaug 3 categori noi pls help me
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
consulta articolul Cum adaug si eu o sectiune pe forum (ex. Download) ?
PS. Incearca sa dai titluri relevante la subiectul principal .... evita exprimari de genul "cum adaug" asa cum ai facut tu... fii mai specific (vezi cum am modificat eu titlul subiectului principal)
Si inca o recomandare ... am mai spus asta de cateva ori in ultimele zile: inainte de a scrie o problema foloseste cu incredere sectiunea de Cautare si sectiunea Catalog articole
PS. Incearca sa dai titluri relevante la subiectul principal .... evita exprimari de genul "cum adaug" asa cum ai facut tu... fii mai specific (vezi cum am modificat eu titlul subiectului principal)
Si inca o recomandare ... am mai spus asta de cateva ori in ultimele zile: inainte de a scrie o problema foloseste cu incredere sectiunea de Cautare si sectiunea Catalog articole

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
probabil ai gresit ceva la pasul 1 din articolul Cum adaug si eu o sectiune pe forum (ex. Download) ? .... ti-am mai spus sa incerci sa faci modificarile cu atentie...
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
poate
bogdan scrie:probabil ai gresit ceva la pasul 1 din articolul Cum adaug si eu o sectiune pe forum (ex. Download) ? .... ti-am mai spus sa incerci sa faci modificarile cu atentie...
este posibil sa nu existe acele randuri care nu le gasesc pentru ca eu am forumul facut in forma de portal da eu o sa mai incerc:
Zimi unde scriu si eu optiune ca cred ca si de aia am gresit

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: poate
Forum in forma de portaltir scrie: ... pentru ca eu am forumul facut in forma de portal ...

De ce nu portal in forma de forum