mutarea forumului
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
mutarea forumului
Daca eu copii toate fisierele uploadate pe un host, pe alt host.. forumul va functiona?
-
Re: mutarea forumului
Citeste articolul Mutarea forumului de pe un server pe altulSOR!N scrie:Daca eu copii toate fisierele uploadate pe un host, pe alt host.. forumul va functiona?

daca vrei sa copiezi forumul tau pe alt host, cu tot cu mod-uri, subiecte.. etc - adica, cu totul - atunci, pe scurt: intai faci back-up la baza de date actuala, apoi instalezi forum nou (aceeasi versiune) pe noul host, apoi faci restore la noua baza de date folosind-o pe cea veche si apoi copiezi toate fisierele forumului vechi peste cele noi (mai putin config.php).
la fiecare pas sunt lucruri pe care trebuie sa la stii bine, si in plus, nu trebuie sa gresesti nicaieri
asta.. ca o schita
la fiecare pas sunt lucruri pe care trebuie sa la stii bine, si in plus, nu trebuie sa gresesti nicaieri

asta.. ca o schita

-
- Utilizator înregistrat
am facut asa.. dar cand accesez un forum sau panoul administratorului, ma duce in forumul respectiv, dar imi intra pe hostul vechi.. adik in forumul asta nou am doar linkuri catre forumul vechi pe celalalt host..
cum as putea sa fac cum era la inceput?adik sa fie un forum nou, cu modurile instalate.. chiar daca pierd toate mesajele si toti userii.. oricum nu aveam multi, si ii pot aduce inapoi..

-
- Utilizator înregistrat
adik dak sunt pe www.forumulmeu.as.ro si vreau sa intru in www.forumulmeu.as.ro/admin/login.php ma duce in www.forumulvechi.lx.ro/admin/login.php ... asta pe scurt.. si forumurile nu sunt pe hosturile astea..

- Etherfast
- Fost coleg
Dupa ce instalezi forumul in noua locatie (dupa ce importi baza de date si muti fisierele de pe FTP), ruleaza MOD-ul Auto Cookies din semnatura mea (citeste in install.txt cum se face, este foarte simplu), si vorbim dupa aia.
etherfast.ro - Blog personal