sa fiu mai explicit:
1) as dori sa pun logo-ul meu si numele forumului, intr-o rama noua si sa-i dau o culoare aleatoare
2) mai jos as vrea sa pun o rama cum este aici în forum cu "Alege o sectiune" cu acelasi continut (mai mult sau mai putin)
multzam fain
cum pun o rama noua?
- habarnuam
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
multumesc, esti foarte spiritual ...
crezi ca n-am cautat?!?
DECI, ce ma interesa era CUM creez un frame încare sa intre logo, numele forumului etc. si nu cum interpretezi tu, ca doar ce insinuezi tu este accesibil si pentru un începator ca mine.
Sunt convins ca n-ai citit întrebarea mea mai cu atentie ...
Ce mai vreau sa accentuez, este ca cei ce pun întrebari pe forumul acesta, nu se adreseaza direct, moderatorilor sau administratorilor,
ci celor ce au idee în ale programarii.
Sau gîndesc gresit?
Si acum poate ca ma ajuta cineva !?!
al vostru, cel ce habar nu are.
crezi ca n-am cautat?!?
DECI, ce ma interesa era CUM creez un frame încare sa intre logo, numele forumului etc. si nu cum interpretezi tu, ca doar ce insinuezi tu este accesibil si pentru un începator ca mine.
Sunt convins ca n-ai citit întrebarea mea mai cu atentie ...
Ce mai vreau sa accentuez, este ca cei ce pun întrebari pe forumul acesta, nu se adreseaza direct, moderatorilor sau administratorilor,
ci celor ce au idee în ale programarii.
Sau gîndesc gresit?
Si acum poate ca ma ajuta cineva !?!
al vostru, cel ce habar nu are.
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: cum pun o rama noua?
Raspunsurile la intrebarile tale le poti gasi intr-un manual de HTML.habarnuam scrie:1) as dori sa pun logo-ul meu si numele forumului, intr-o rama noua si sa-i dau o culoare aleatoare
2) mai jos as vrea sa pun o rama cum este aici în forum cu "Alege o sectiune" cu acelasi continut (mai mult sau mai putin)
"Rama" este un tabel cu border diferit de zero.
"Locul" unde trebuie pusa este intre tabelul superior in care este antetul = logoul forumului si tabelul in care este corpul forumului. Cauta aceste locuri in fisierul: ../forum/templates/subSilver/overall_header.tpl.
Indicatie: fisierul overall_header.tpl se termina cu un <br />, pune tabelul dorit dupa acest break si mai adauga unul dupa el (dupa tabel)