double gender

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
abaddon123
Utilizator înregistrat

double gender

Mesaj de abaddon123 »

sal,am instalat birth mode si gender mode iar acum vad de 2 ori gender mode si nu mai vad date of birth,daca ma puteti ajuta as fi recunascator.ms
am nevoie de fisierul in care se afla aceste lucruri si ce tre sa inlocuiesc ca sa arate genderu si birth date,nu de 2 ori gender.thx
Ultima oară modificat 09-Ian-2007, 23:53:36 de către abaddon123, modificat 1 dată în total.
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Vezi ca din greseala ai facutd e 2 ori modificarea gender mod in profile_view_body.tpl , in loc sa faci o data gender o data birthday . :)

PS. Topicul acesta isi are loc la Suport pentru Modificari .
abaddon123
Utilizator înregistrat

Mesaj de abaddon123 »

of ms mult :D nu m-am uitat unde trebuia deloc :P oricum stii skinul AcidTechBlood? daca da ,de ce nu pot da click pe numele userului cand posteaza ceva. e plain text fara link :( chestia asta unde este?ms
Ultima oară modificat 09-Ian-2007, 23:53:21 de către abaddon123, modificat 1 dată în total.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Pai nu merge sa dai click in niciun template . Este un MOD care face asa ceva . Ti-l voi spune maine cand voi avea timp mai mult sa-l caut .
abaddon123
Utilizator înregistrat

Mesaj de abaddon123 »

ok ms mult de ajutor acum am vazut si eu ca nici pe subsilver nu merge :D scuze pt neplacere :P
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Nu e nimic cu neplacere, tot ce facem noi aici e optional, benevol, si ne ofera si satisfactii uneori . Deci , cu placere .

Iata ca am gasit un MOD.

Poster Profile Link : http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=420062
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”