Adaugare utilizatori din bd a altei pagini(only for pro:)
Adaugare utilizatori din bd a altei pagini(only for pro:)
Ce vreau sa fac:
1)Am o pagina la care vreau sa adug forumul acesta(am si pagina si forumul )
2)Vreua sa nu permit k utilizatorii sa se inregistreze pe forum folosind optiunea "Inregistrare"
3)Atunci knd un utilizator se inregistreaza pe pagina mea sa ii fac cont automat pe forum,fie ca vrea fie ca nu vrea
Ce trebuie sa stiu:
1)Unde sa pun comentari in pagian index.php astfel incat in "alege o sectiune" optiunea "nregistrare"sa nu se mai gaseasca
2)Care sunt campurile din baza de date a forumului care trebuiesc completate neaparat la inregistrare si cu ce anume k contul sa fie activ si sa beneficieze de toate facilitatile. Mentionez k baza mea de date cu utilizatorii am doar campuirle username,password,adresa mail. Dak e nevoie de mai multe campuri care trebuiesc completate obligatoriu(ex: limba acestea sa le bag automat). de asemenea nu ma intereseaza confirmarea aceea cu mail-ul deocamdata ptr k o folosesc si eu pe pagian mea!
Multumiri anticipate!
Astept raspuns
1)Am o pagina la care vreau sa adug forumul acesta(am si pagina si forumul )
2)Vreua sa nu permit k utilizatorii sa se inregistreze pe forum folosind optiunea "Inregistrare"
3)Atunci knd un utilizator se inregistreaza pe pagina mea sa ii fac cont automat pe forum,fie ca vrea fie ca nu vrea
Ce trebuie sa stiu:
1)Unde sa pun comentari in pagian index.php astfel incat in "alege o sectiune" optiunea "nregistrare"sa nu se mai gaseasca
2)Care sunt campurile din baza de date a forumului care trebuiesc completate neaparat la inregistrare si cu ce anume k contul sa fie activ si sa beneficieze de toate facilitatile. Mentionez k baza mea de date cu utilizatorii am doar campuirle username,password,adresa mail. Dak e nevoie de mai multe campuri care trebuiesc completate obligatoriu(ex: limba acestea sa le bag automat). de asemenea nu ma intereseaza confirmarea aceea cu mail-ul deocamdata ptr k o folosesc si eu pe pagian mea!
Multumiri anticipate!
Astept raspuns
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Mai simplu decat sa inlocuiesti agreement.tpl poti folosi Disable Registration.
Metoda ta nu va opri botii sa se inregistreze.
Cat despre user_attackkey presupun ca e important
Metoda ta nu va opri botii sa se inregistreze.
Cat despre user_attackkey presupun ca e important

etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Placerea e de partea noastra.
Una dintre regulile acestui forum este sa nu faci double post. Daca ai scris deja postul si vrei sa adaugi ceva, ai posibilitatea sa-l editezi.
Una dintre regulile acestui forum este sa nu faci double post. Daca ai scris deja postul si vrei sa adaugi ceva, ai posibilitatea sa-l editezi.
-
- Nou venit
Salutare tuturor,
Sunt nou pe acest forum, si am descoperit cu bucurie ca problema care ma preocupa de ceva timp este exact cea semnalata de lilbig.
Din pacate nu am gasit si explicatii asupra solutiei, iar "disable registration" nu a dat rezultatele scontate (nu-mi dau sema unde am gresit).
Am dat un PM lui lilbig, dar in asteptarea unui raspuns
(si cum timpul ma preseaza), solicit ajutorul dumneavoastra.
Sunt nou pe acest forum, si am descoperit cu bucurie ca problema care ma preocupa de ceva timp este exact cea semnalata de lilbig.
Din pacate nu am gasit si explicatii asupra solutiei, iar "disable registration" nu a dat rezultatele scontate (nu-mi dau sema unde am gresit).
Am dat un PM lui lilbig, dar in asteptarea unui raspuns
(si cum timpul ma preseaza), solicit ajutorul dumneavoastra.
- Etherfast
- Fost coleg
Salut,
Hai sa luam intai calea cea mai simpla. Dupa ce instalezi MOD-ul Disable Registration, ai posibilitatea sa opresti inregistrarile din Admin Panel.
Ai facut acest lucru? :-)
Hai sa luam intai calea cea mai simpla. Dupa ce instalezi MOD-ul Disable Registration, ai posibilitatea sa opresti inregistrarile din Admin Panel.
Ai facut acest lucru? :-)
-
- Nou venit
Am instalat MOD-ul Disable Registration, dar nu mi-a aparut nicaieri in Admin Panel o optiune prin care sa opresc inregistrarile. Unde ar trebui sa gasesc aceasta optiune? In Configurare generala?Etherfast scrie:Salut,
Ai facut acest lucru?