Turnee Doizece

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
freckled
Utilizator înregistrat
Versiune: 2
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Turnee Doizece

Mesaj de freckled »

www.doizecisti.ro este forumul in care comunitatea doizece isi organizeaza turneele de whist, cinci in linie, scorch, avioane, etc; inclusiv intalnirile si turneele live.
sunt bineveniti toti doizecistii care vor sa joace whist, rentz si celelalte jocuri in mod organizat, fara quiteri.

PS: are vechime de 10 luni, si activeaza cateva sute de doizecisti pe el:)
Ultima oară modificat 31-Iul-2008, 01:51:38 de către freckled, modificat de 4 ori în total.
Etherfast
Fost coleg
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Mi se pare foarte tare forumul.
Pacat ca managementul lui este limitat pentru ca este pe MyForum.
etherfast.ro - Blog personal
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Pacat ca est putin mai mult copiat de pe forumul oficial doizece 8) EXISTA deja un forum pentru doizece (si inca unul oficial)
freckled
Utilizator înregistrat

Mesaj de freckled »

Pacat ca est putin mai mult copiat de pe forumul oficial doizece EXISTA deja un forum pentru doizece (si inca unul oficial)
dar asta era si intentia mea in momentul in care l-am facut, sa arate cat mai aproape de forumul doizece; dar nu cel de acum, ma refer la cel vechi, dinainte de neogen. eram obisnuiti cu acel forum php, dar neogenul a hotarat sa il transforme in cluburi. din aceasta cauza a aparut forumul doizecist, pentru ca sa se poata organiza turneele pe un forum php, pentru ca in acele cluburi create de neogen, dupa cumpararea site ului, nu este prea comod (chiar foarte dificil de folosit de catre organizatorii de turnee mai ales, dar nu numai).
noi, si ma refer aici la cele cateva sute de doizecisti care foloseau forumul vechi, cel facut de vivi costache, am decis sa ne mutam de pe forumul neogen, si sa ne cream forumul nostru.
ai dreptate, nu este forumul oficial doizece.neogen, dar www.doizece.myforum.ro este forumul oficial al doizecistilor:)
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Macar ia-ti si tu un host moka de undeva .dap.ro sau unde gasesti si instaleaza-l ca nu e greu
freckled
Utilizator înregistrat

Mesaj de freckled »

multumesc pentru sfat, din pacate nu ma pricep. spune-mi te rog, ce ar aduce nou din punctul utilizatorilor de vedere daca as muta forumul pe un host free?
este posibil sa mut forumul cu tot cu membri in alta parte? sau va trebui sa se inregistreze din nou pe forumul nou?
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Nou? pai ai mai multe facilitati, poti instala o ce MOD-uri vrei tu (cum vezi si aici, forumul acesta este modificat), si da poti sa muti cu totul, facand un backup la baza de date si dupa ce instalezi forumul nou ii dai restore
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

rizwan scrie:Nou? pai ai mai multe facilitati, poti instala o ce MOD-uri vrei tu (cum vezi si aici, forumul acesta este modificat), si da poti sa muti cu totul, facand un backup la baza de date si dupa ce instalezi forumul nou ii dai restore
MyForum nu ofera aceasta posibilitate .
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Care posibilitate? sa faci backup? ba iti ofera, dar sa instalezi MOD-uri nu.
freckled
Utilizator înregistrat

Mesaj de freckled »

mda, pe cand am avut timp sa mai invat cate ceva (de exemplu sa instalez un forum), cei de la myforum au scos posibilitatea salvarii bazei de date:)
nu-i nimic, mergem inainte:)

www.doizece.myforum.ro - in caz ca aveti sugestii:)
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”