un template phpbb 3.0 beta se va potrivi la vers finala ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Sharakuza
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
un template phpbb 3.0 beta se va potrivi la vers finala ?
Daca ma pun sa fac un template pentru phpbb 3.0 ... desi este in stadiu beta se va potrivi si cu versiunea finala ?
Nu te mai chinui pentru ca nu va semana deloc template-ul final cu cel pe care il vei face. Am creat si eu template care sa foloseasca tema de la IPB si deja au aparut multe noi modificari. Deci nu te deranja degeaba. Ceea ce vezi tu acum nu este versiunea finala a design-ului. Ceea ce 100% ramane neschimbat este continutul folderului language
PS: sper ca nu ti-am spulberat visul.
Apropo, vezi ca daca cumva incerci sa faci o redirectare catre forum din pagina ta initiala www.stillzone.ro , nu este efectuata corect.
PS: sper ca nu ti-am spulberat visul.
Apropo, vezi ca daca cumva incerci sa faci o redirectare catre forum din pagina ta initiala www.stillzone.ro , nu este efectuata corect.
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Si daca acum se repara mici buguri, greul se lasa spre versiunea finala ?mosu90 scrie:deja am probat eu nu se nimeresc nici de la o versiune la alta (considera ca acum se repara mici buguri)asta inseamna ca versiunea finala va avea mult mai multe modificari deci sigur nu se potrivesc

Fi serios, aceste relase-uri sunt ca o sita, pana ajunge intr-o versiune mai stabila si fara prea multe buguri se va trece la penultimul relase : GOLD.
Apoi, cu siguranta va veni si varianta finala, urmad sa creasca de la o versiune la alta