pafileDB
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
pafileDB
sal .. de unde iau si eu modul pafileDB ? am luat de pe phpbb.ro dar am vazut ca lipsesc unele fisiere deci .. de unde pot sa il iau si eu pe cel bun ?

-
Re: pafileDB
Ce fisiere lipsesc?ZooMLess scrie:sal .. de unde iau si eu modul pafileDB ? am luat de pe phpbb.ro dar am vazut ca lipsesc unele fisiere deci .. de unde pot sa il iau si eu pe cel bun ?
-
- Utilizator înregistrat
lam bagat pana la urma dar cand vreau sa intru in admin panel imi zice :
Warning: main() [function.main]: Unable to access ./../language/lang_english/lang_admin_pafiledb.php in /home/alyn/domains/forumplanets.com/public_html/admin/index.php on line 51
Warning: main(./../language/lang_english/lang_admin_pafiledb.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/alyn/domains/forumplanets.com/public_html/admin/index.php on line 51
Warning: main() [function.main]: Unable to access ./../language/lang_english/lang_admin_pafiledb.php in /home/alyn/domains/forumplanets.com/public_html/admin/index.php on line 51
Warning: main(./../language/lang_english/lang_admin_pafiledb.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/alyn/domains/forumplanets.com/public_html/admin/index.php on line 51
Warning: main() [function.include]: Failed opening './../language/lang_english/lang_admin_pafiledb.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/alyn/domains/forumplanets.com/public_html/admin/index.php on line 51
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/alyn/domains/forumplanets.com/public_html/admin/index.php:51) in /home/alyn/domains/forumplanets.com/public_html/admin/index.php on line 657
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/alyn/domains/forumplanets.com/public_html/admin/index.php:51) in /home/alyn/domains/forumplanets.com/public_html/admin/index.php on line 658
-
- Utilizator înregistrat
am gasit o problema cand vreau sa dau comenteaza fisier imi zice :
PS : scuze pt dublupostFatal error: Cannot redeclare prepare_message() (previously declared in /home/alyn/domains/forumplanets.com/public_html/includes/functions_post.php:38 ) in /home/alyn/domains/forumplanets.com/public_html/includes/functions_post.php on line 38