WDW Forum & Portal

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mmisu120000
Nou venit

WDW Forum & Portal

Mesaj de mmisu120000 »

Nu stiu daca nu sunt cumva offtopic, forumul meu e bazat pe phpbb, dar este un preMOD, phpbbXS 2.

Adresa: http://www.wdw.ro/forum/forum.php .

Traducerea efectiva a forumului este cea oficiala a phpbbro, dar pentru MOD-uri traducerea este a mea. Avand in vedere ca sunt extrem de multe mod-uri in el, inca nu este tradus integral, este instalat de aprox 2 luni, dar functioneaza perfect. Am adus ceva modificari la stil, butoanele sunt refacute complet pt. limba romana. De mentionat ca mod-ul de securitate functioneaza perfect, de la instalare nu am mai avut nici un atac nerespins. Lista cu mod-urile de pe forum se poate vedea aici:
http://www.wdw.ro/forum/hacks_list.php

Orice sugestie e binevenita ...
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Ca orice phpBBXS, arata foarte dragut .

Continua si tu coloana din stanga pana jos , pentru a arata mai ok .
mmisu120000
Nou venit

Mesaj de mmisu120000 »

Stiu, am incercat, dar daca deschizi toate submeniurile se vor duce pana aproape jos, daca o voi continua, risc sa depasesc limita de jos, si ar fi camm acelasi lucru, doar ca ar fi coloana mai lunga decat forumul.

Oricum, pana la traducerea finala mai este, intentionez sa o fac publica, pentru ca si altii sa o poata folosi, si sa nu fie nevoiti sa lucreze la ea o luna-doua. Pana atunci, poate termin si un stil nou, facut integral de mine.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Se incarca f greu, mi-a luat cateva minute pana a aparut indexul.
mmisu120000
Nou venit

Mesaj de mmisu120000 »

Asta pentru ca tocmai am reimprospatat cache-ul si lucram la server ... sorry, de obicei se incarca repede, e afisat si jos timpul de parsing al paginilor ...
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”