2 forumuri in 2 foldere, aceiasi useri
2 forumuri in 2 foldere, aceiasi useri
Chestia nu este atat de simpla pe cat pare: Intrebarea este urmatoarea:
Am un forum, care e in /forum , apoi mai vreau sa instalez inca un forum in alt "folder" /forum2 sa zicem. Cum pot sa fac, ca ambele forumuri sa aiba aceasi useri, dar mesaje,categorii,subforumuri diferite ? Adica, daca se inregistreaza cineva pe /forum sa fie automat inregistrat si pe /forum2
Am un forum, care e in /forum , apoi mai vreau sa instalez inca un forum in alt "folder" /forum2 sa zicem. Cum pot sa fac, ca ambele forumuri sa aiba aceasi useri, dar mesaje,categorii,subforumuri diferite ? Adica, daca se inregistreaza cineva pe /forum sa fie automat inregistrat si pe /forum2
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Shumi: Cum poti face al doilea forum phpBB sa ia la cunostiinta ca de fapt trebuie sa-si ia utilizatorii din phpbb_users si nu din phpbb2_users , care este tabelul din config.php ?
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Daca-i schimbi numele in phpMyAdmin, el userii noi tot in phpbb2_users o sa si-i puna, eventual da eroare ca nu mai gaseste tabela.
Gandirea ta logica e buna, insa nu se aplica acum.
Sunt curios de raspunsul corect, totusi.
Gandirea ta logica e buna, insa nu se aplica acum.
Sunt curios de raspunsul corect, totusi.
etherfast.ro - Blog personal
apropo, mai am o varianta:
nu cred ca ar trebui sters phpbb2_users si sa ii facem loc lui phpbb_users, ci sa le legam oarecum, adica orice informatie care apare pe phpbb_users sa fie transmisa si lui phpbb2_users . Le-am personalizat putin si nu stiu daca m-am exprimat corect, dar situatia ma depaseste, de aceea am intrebat
nu cred ca ar trebui sters phpbb2_users si sa ii facem loc lui phpbb_users, ci sa le legam oarecum, adica orice informatie care apare pe phpbb_users sa fie transmisa si lui phpbb2_users . Le-am personalizat putin si nu stiu daca m-am exprimat corect, dar situatia ma depaseste, de aceea am intrebat