Baza de date automata
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mariusik88
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Baza de date automata
salut stie cineva de unde pot sa iau si eu o baza de date in care sa bag de exemplu un tabel cu niste valori si utilizatoru sa bage alte valori si cand ii da send sa le adune automat la valorile mele??? plzzz
Ultima oară modificat 13-Feb-2007, 19:02:43 de către mariusik88, modificat de 2 ori în total.
- mariusik88
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
spre exemplu sa am asa
Tabel cu echipe
tabel 1 m. pt.
Arsenal 0 0
Barcelona 0 0
Milan 0 0
si cand se logheza utilizatoru sa aibe o casuta in care sa scrie scoru la meci si cand da send( next ce o fi ) sa ii apara in tabel ,fara ca el sa umble in "tabel 1" , ii apara acolo scoru si cate meciuri a jucat.
ex:
arsenal 2- 4barcelona
tabel 1 m. pt.
Arsenal 1 0
Barcelona 1 3
Milan 0 0
Tabel cu echipe
tabel 1 m. pt.
Arsenal 0 0
Barcelona 0 0
Milan 0 0
si cand se logheza utilizatoru sa aibe o casuta in care sa scrie scoru la meci si cand da send( next ce o fi ) sa ii apara in tabel ,fara ca el sa umble in "tabel 1" , ii apara acolo scoru si cate meciuri a jucat.
ex:
arsenal 2- 4barcelona
tabel 1 m. pt.
Arsenal 1 0
Barcelona 1 3
Milan 0 0