cum schimb "skinu" ?

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Vorphalack
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

cum schimb "skinu" ?

Mesaj de Vorphalack »

am pus un forum .. iar in templates .. langa subsilver am pus un nou skin ... cand ma duc in control panel .. la default style nu-mi apare decat subsilver .. ce pot face sa-l schimb?
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

Panou administrator :arrow: Administrare stiluri :arrow: Adauga :arrow: Nume Template :arrow: Install
- pentru limba romana

Admin Panel :arrow: Styles Admin :arrow: Add :arrow: Nume Stil :arrow: Install

Inainte puteai sa te duci la Cautare si scriai schimbare template si gaseai .. :D
Vezi ca ai mai facut un topic cu aceeasi intrebare Aici si ai primit acelasi raspuns :x
Vorphalack
Utilizator înregistrat

Mesaj de Vorphalack »

salut ... am reushit ...
faza cu celalalt subietc ... e ca ... l-am pus cu topicul "???" ... shi n-am voie asha ..cineva l-a schimbat titlul topicului .. nu l-am vazut shi am crezut ca l-a shters :)

bun ... mai e o mica problema ... nu voarte grava insa ...
cand pun un avatar din profil imi da eroarea
As.Ro PHP Engine:

Warning: copy(./images/avatars/9691524843fdc694f171fd.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php on line 227
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/samael/forum/includes/page_header.php on line 474
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/samael/forum/includes/page_header.php on line 476
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/samael/forum/includes/page_header.php on line 477

faza e ca nu poate sa uploadeze avatarul ... dar merge sa-l pun pe ftp direct in folderul ./images/avatars/ shi atunci il vede

pot sa-i fac ceva ... astfel incat sa las forumul sa-shi uploadeze fiecare avatarul dorit ? ... ca e cam aiurea sa pun eu la fiecare in parte
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

poti sa download-ezi avatare de Aici si poti sa le vizualizezi Aici

Trebuie sa fie in images/avatars/1/ 1 = un folder care contine cateva avatare sau toate cum vrei , si poti schimba numele

userii pot sa-si puna singur avatar in profil :arrow: Arata galeria de imagini asociate :arrow: Selectezi avatar-ul dorit :arrow: Submit :arrow: Trimite

nu este nevoie sa schimbi tu avataru fiecarui user :!:
Vorphalack
Utilizator înregistrat

Mesaj de Vorphalack »

da shtiu asta ..... dar ash vrea sa shtiu daca pot rezolva problema asta .. sa ishi uploadeze fiecare ce avatarele proprii .. cum mi l-am pus eu p`asta
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

ai selectat din panou administrator :arrow: configurare generala :arrow: configurari pentru imagini asociate ( avatar )

:arrow: Permite galerie de imagini asociate
:arrow: Permite imagini asociate la distanţă
:arrow: Permite încărcarea imaginii asociate

:?: :?:

Daca nu bifeazale pe toate trei :D
Vorphalack
Utilizator înregistrat

Mesaj de Vorphalack »

da .. shtiu alea .. le-am bifat .. cu toate ca de a 2-a nu e nevoie ...
ma rog ...
toata faza e ca nu poate sa uploadeze poza din profilu utilizatorului .. ishi tzine minte calea.. dar nu arata poza .. ca nu are ce sa arate ...
./images/avatars/19973039443fdc939567b1a.jpg .. asta e calea shi trebuie sa uploadez poza cu numele ala 19973039443fdc939567b1a.jpg

uite-te pe www.samael.as.ro/forum

la useru Vorphalack am uploadat pe ftp manual poza .. iar la LimbonicArt .. din profil .. shi cand ma uit pe ftp nu e poza care am vrut sa o uploadez .. shi imi da eraoarea de mai sus la uploadare
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

am vazut :
As.Ro PHP Engine:
Warning: copy(./images/avatars/117244613fdc98dd48e1e.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php on line 227
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/samael/forum/includes/page_header.php on line 474
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/samael/forum/includes/page_header.php on line 476
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/samael/forum/includes/page_header.php on line 477
Incearca sa re-upload-ezi page_header.php si usercp_avatar.php .
Vorphalack
Utilizator înregistrat

Mesaj de Vorphalack »

mda... tot nu merge ... cred ca e vorba de acele permisiuni .. e la 644 .. am incercat shi 777 shi 755 ... tot nu mere
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

ai umblat tu prin ele :?:

Altfel nu stiu ce sati mai spun asteapta sa raspunda un admin sau moderator poate te ajuta ei :!:
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”