este shi cu browserul .. pt ca explorerul imi da save us automat .. netscapeul nu ... shi cand mi-l deschide netscape-ul ... mi-l deschide in frame-ul din dreapta .. shi scrie un rand in continuarea celuilalt .. nu rand sub rand cum apare fishierul downloadat cu explorerul ...
in fine ... cu mysql-ul shi phpadminul ... faza nashpa mai e ca sunt versiuni diferite pe as.ro shi 3x.ro
uite la 3x.ro cum am incercat sa salvez baza de date ... am apasat pe numele bazei de date .. shi acolo imi apar toate tabelele .. in frame-ul din dreapta .. le-am selectat pe toate .. apoi export ... le-am selectat pe toate din nou .. shi de acolo am ales din:
Structure only
Structure and data
Data only
Export to XML format
am ales structure and data
shi mai jos...
Add 'drop table'
Complete inserts
Extended inserts
Enclose table and field names with backquotes
Save as file
astea-s de bifat ... n-am bifat nimic ... iar daca bifes save as ... tot in frame imi deschide ... nu da save as...
bun... am salvat toata aia intr-un fishier k.txt ... am incercat sa restaures din forum ... mi-a dat eroarea
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near 'Database rockoteca running on localhost CREATE TABLE phpbb_au' at line 1
apoi mai mule randuri .. shi la sfarshit
Line : 980
File : /home/samael/forum/admin/admin_db_utilities.php
m-am dus apoi in
www.as.ro/sql .. am shters toate tabelele ... am dat la sql ..am incarcat fishierul cu browse .. shi mi-a dat
Your SQL-query has been executed successfully
dar forumul tot nu merge .. intru pe el... shi-mi zice
phpBB : Critical Error
Could not query database for theme info
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near '' at line 3
aici ce-i mai fac ?
cred ca ar mai fi un pas de aici