reclame la yahoo messenger

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
thc
Utilizator înregistrat

reclame la yahoo messenger

Mesaj de thc »

La yahoo messenger apar tot felu de reclame...care se schimba, printre care am vazut si de la vodafone si axxe cum apar? trebuie platit pentru ele ?
sammael
Utilizator înregistrat

Mesaj de sammael »

normal ca trebuie platit pentru ele .. ca nu iti pune nici naiba reclama moca ... intereseaza-te pe yahoo.com ... trimite-le mail si intreaba .. dar te asigur ca nu e atat de ieftin ...
YosPepy
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de YosPepy »

Cel putin cateva zeci de milioane cred
thc
Utilizator înregistrat

Mesaj de thc »

faza e ca m-am mirat, cum de apare la vodafone romania... ca doara sunt o gramada de firme mari si treburi chestii.. sau poate e facuta reclama pe tari...
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

E orientata contextual si demografic. Tie ca esti in Romania iti apare reclama pentru Vodafone Romania. Altora, care sunt in state, le apar reclame la SuperBowl de exemplu.

Vodafone Romania este a 2-a companie romaneasca ce apare pe Yahoo. Prima este Jacobs, directata de catre romani, integral. Citeste aici daca te intereseaza mai mult.
etherfast.ro - Blog personal
boog
Nou venit

Mesaj de boog »

Reclamele apr in functie de IP pentru IP romanesti apar reclame romanesti si lafel si la straini
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”