Despre page rank, SEO
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Google nu te indexeaza imediat ce iti pui site-ul online. Din experienta, iti spun ca poate dura undeva intre cateva zile si chiar 2 luni, depinde de importanta pe care i-o acorda site-ul. Cei de la Google spuneau la un moment dat ca nu au nici o influenta asupra procesului de indexare si ca nu iti pot oferi un termen estimativ pentru cand si daca o sa se intample.rizwan scrie:Salut, sa inteleg ca este vizibil pe google da? dar eu cand caut www.sitemeu.com sau titlul ... sau ceva care contine siteul nu gaseste :|
Ca sa fii sigur, sau daca pur si simplu vrei sa verifici, cauta asta pe Google, pentru a-ti afisa toate paginile (titlu si numarul lor) indexate ale unui anume site.
Cod: Selectaţi tot
site:site-ul-tau.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
imagineaza-ti ca toti cei 3366 utilizatori inregistrati in ac. moment pe forum ar scrie un mesaj in ac. subiect intr-un mod similar cu al tau.sammael scrie:uite ... eu din octombrie 2006 ... pana in prezent ... la google am pagerank 3/10 ... si eu ma mir ... ca e cam repede![]()
![]()
...
te las sa tragi concluziile....
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Bogdan, da-i te rog split in "Diverse" incepand cu postul #10 
rizwan, http://www.seo-point.com/articole-seo/ce-este-page-rank
sammael, nici nu stii cat gresesti. Eu am ~1500 pagini indexate si un page rank de 4/10. In plus Google explica despre Page Rank ca este un sistem de notare al paginilor, in functie de numarul de link-uri ce indica spre acel site.
Pe scurt, daca site-ul X are un link catre site-ul A, si site-ul Y are un link catre site-ul A, inseamna ca site-ul A este important. Comparand rezultatele globale, obtii sistemul de notare. Cauta mai multe informatii pe Google

rizwan, http://www.seo-point.com/articole-seo/ce-este-page-rank
sammael, nici nu stii cat gresesti. Eu am ~1500 pagini indexate si un page rank de 4/10. In plus Google explica despre Page Rank ca este un sistem de notare al paginilor, in functie de numarul de link-uri ce indica spre acel site.
Pe scurt, daca site-ul X are un link catre site-ul A, si site-ul Y are un link catre site-ul A, inseamna ca site-ul A este important. Comparand rezultatele globale, obtii sistemul de notare. Cauta mai multe informatii pe Google