Idei de promovare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Idei de promovare
Salut, daca aveti ceva timp liber sa ma invatati si pe mine, niste idei de promovare, mai precis CUM sa atrag userii, forumul meu se refera la o echipa de fotbal din romania. Asa, de design nu se pune problema, pe mine ma intereseaza CUM SAL FAC CUNOSCUT, am incercat sa fac schimb de bannere cu alte site-uri, dar surpriza, n-au vrut ca .. nu am vizitatori
ce as putea sa fac? sa fie vorba de inscris in TOPsiteuri? neah .. nu rezolv nimic..alte idei?

- Etherfast
- Fost coleg
Dojo spunea odata...
Creeaza topicuri. Fa-ti un obicei sa creezi cateva zeci de topicuri pe saptamana, si cu timpul, vizitatorii ce vor veni vor comenta in topicurile alea. Ideea e sa aiba de unde alege.
10 vizitatori pe zi pleaca la fel de repede ca si 4000/zi de pe site-ul tau daca nu au ce vedea. Deci, intai lucreaza la el si dupa aia vezi cum il promovezi.
Creeaza topicuri. Fa-ti un obicei sa creezi cateva zeci de topicuri pe saptamana, si cu timpul, vizitatorii ce vor veni vor comenta in topicurile alea. Ideea e sa aiba de unde alege.
10 vizitatori pe zi pleaca la fel de repede ca si 4000/zi de pe site-ul tau daca nu au ce vedea. Deci, intai lucreaza la el si dupa aia vezi cum il promovezi.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
Etherfast are dreptate aici. Am facut si eu faza cu topicuri si a mers chiar daca la inceput ai impresia ca vorbesti de unul singur sau mai ai 2-3 useri care iti raspund si da si asta impresia de forum pentru 3 persoane. Pierde useri si daca ai prea multe forumuri facute inutil chiar daca exista 2-3 topicuri in ele. Concluzia cat mai multe topicuri facute dar si atragatoare, nu doar de dragul de a exista. Si pe urma iti promovezi forumul prin schimb de bannere cu forumuri asemanatoare ca al tau, de exemplu nu faci schim de bannere cu un forum dedicat femeilor atata timp cat ai/avem un forum dedicat fotbalului sau jocurilor pe calculator, insa chestia asta sigur se stia.
-
- Utilizator înregistrat
Incearca promovare offline. Adica, ai forum de fotbal, incearca sa pui niste afise prin oras, sau sa imparti niste pliante prin cutii postale, sau etc.
La mine a mers, am facut stickere cu logoul site-ului, am lipit pe masini, in unele cazuri am pus doar flyere pe parbriz, si in scurt timp am avut utilizatori, adevarat, implica costuri, dar...
La mine a mers, am facut stickere cu logoul site-ului, am lipit pe masini, in unele cazuri am pus doar flyere pe parbriz, si in scurt timp am avut utilizatori, adevarat, implica costuri, dar...
Shumi.
-
- Utilizator înregistrat
Ilegal sau nu, nu cred ca face rau nimanui si in timp se deterioreaza. Insa ramane varianta cu pliante prin cutii postale. Faci un pliant alb-negru dar sa atraga, il trag la xerox de 100 de mii si te duci si le pui in zonele unde stii ca au mai multi internet, in Botosani iti recomand zona Junior si imprejurimile acestei zone si nu iti recomand sa pui prin zona industriala(pe langa faptul ca nu sunt prea multi care au acces la internet pe acolo, s-ar putea sa iei si bataie prin scari cand imparti pliante)
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2.0
- Server: UNIX/Linux
idee ofline
idee ofline este buna numai in net cafeuri.... sa lipesti afise, idee sa scri multe topicuri, si il promovezi pentru motoarele de cautare, incerca sa atragi altiv useri de pe alte forumuru care se vb despre asta, sa ai ceva mai special decat restul ... si ce despre site este vb ?
- Etherfast
- Fost coleg
Impartitul de pliante nu este ilegal conform legilor in vigoare. Nu-ti trebuie licenta pentru asa ceva. Dar daca vrei sa pari cat mai "legal" si profesionist, imbraca-te cu o geaca rosie, sau albastra, si poarta si o sapca de aceeasi culoare.
Dar tu esti inca tanar ca sa faci chestii de genul asta. Nu stiu daca o sa te ia cineva in serios.
Dar tu esti inca tanar ca sa faci chestii de genul asta. Nu stiu daca o sa te ia cineva in serios.
etherfast.ro - Blog personal