Creez forum....

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
todos
Nou venit

Creez forum....

Mesaj de todos »

Buna...cum pot sa creez forumul de phpBB pt ca sunt cam but rau...deci putin ajutor ca pe myforum.ro era simplu :oops:
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Salut,

Catalogul nostru de articole iti poate fi de ajutor in privinta asta, iar de acolo iti recomand mai ales articolul asta.
Daca ai intrebari sau te blochezi undeva, astept sa ne spui exact ce si cum.
"Nu pot instala forumul" e ceva mult prea general.
etherfast.ro - Blog personal
todos
Nou venit

Mesaj de todos »

Dupa cum stiti pe myforum nu trebuiau programe si atatea si atatea ... tot ce nu am inteles este:Ce programe trebuie sa am...Cum sa imi creez cont si daca trebuie sa platesc cva :shock:
todos
Nou venit

Mesaj de todos »

+ca mai am forum pe phpbb.com dar nu stiu in engleza si nu stiu cum as putea sa il pun romana....lam facut pe www.createforum.com
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Nu mai posta de 2 ori la rand daca nu au trecut 24 de ore intre posturi.
createforum.com nu e nimic altceva decat o varianta straina a myforum.ro . Daca ai sa arunci cu privirea pe-aici ai sa vezi o lista cu hosturi gratis, romanesti, unde poti sa-ti faci cont si sa-ti instalezi propriul forum.

Tu nu ai nevoie de programe. Ai nevoie de un host (un server unde sa ruleze forumul). Si exista posibilitatea sa primesti astfel de conturi gratuit.

http://phpbb.ro/viewtopic.php?t=417
etherfast.ro - Blog personal
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”