http://restaurare.myforum.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
damax
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

http://restaurare.myforum.ro

Mesaj de damax »

Forumul Neoficial al Universitatii "G.Enescu" Iasi. Un forum ce se adreseaza celor interesati de arta. Tehnici, scoala, cariere, colaborari, etc.
ZooMLess
Utilizator înregistrat
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de ZooMLess »

Aici nu isi au locul forumurile myforum fa reclama la forumul tau pe www.support.myforum.ro
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de Marian96 »

zoomless ai vazut ce scrie la descrierea forumului?
Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
deci se poate si forumurile pe host free
veninoss
Utilizator înregistrat
Versiune: 3

Mesaj de veninoss »

Marian96 scrie: deci se poate si forumurile pe host free
Se pot pune forumuri de pe host free, dar problema e ca la myforum forumul este preinstalat. Eu ca si cum ti-as dau eu un forum gata facut si tu lai prezenta aici.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Sunt ok si forumurile de MyForum, insa al tau cu toate ca-mi place header-ul care e in concordanta cu subiectul, nu ai copyright phpBB.ro.
De asemenea problema majora e ca pe MyForum nu prea ai cum sa ti-l personalizezi.
etherfast.ro - Blog personal
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Pune si tu cate-o descriere la toate forumurile, e mai informativ si da bine si la aspect .
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Etherfast ai drepate, e destul de frumos header-ul dar mie nu stiu dar imi place cum artata si bannerul din partea inferioara a forumului ca si nuante. Daca e creatie proprie ... frumos.
damax
Utilizator înregistrat

Mesaj de damax »

Etherfast scrie:Sunt ok si forumurile de MyForum, insa al tau cu toate ca-mi place header-ul care e in concordanta cu subiectul, nu ai copyright phpBB.ro.
De asemenea problema majora e ca pe MyForum nu prea ai cum sa ti-l personalizezi.
Oka ...si ce ar trebui sa fac..?
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Ar trebui sa incepi un forum pe un host free sau platit (cum vrei tu) dar cu acces FTP, suport PHP si MySQL .

Daca tot vrei sa ramai la MyForum pune un link din ACP catre phpBB.ro .
damax
Utilizator înregistrat

Mesaj de damax »

Faza e ca vreau sa mut forumul asta de pe myforum pe serverul Universitatii...nu e chiar simplu dar sa vedem ce iese...sau..creez un forum pe serverul amintit. Mai intai de toate trebuie sa stept sa vad ce zice conducerea Universitatii, apoi sa vad ce ofera serverul respectiv, si tot asa...
De curand am inceput sa ma antrenez pe un cont la lx.ro...pana acum a esuat..dar incerc sa perseverez. Una peste alta, exista si varianta cu un mic banner pe site-ul Universitatii cu directionare spre locatia actuala de pe myforum, caz in care voi pune si directionare catre phpbb.ro :wink:
Miercuri aflu raspunsul oficial. Iar daca intampin probleme sa stiti ca ma va stresez...in sectiunea dedicata problemelor la instalare evident!

Numai bine si merci pentru aprecieri si sfaturi!
Ultima oară modificat 06-Mar-2007, 08:24:50 de către damax, modificat 1 dată în total.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”