O idee...mai mult un sfat
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
O idee...mai mult un sfat
Asa, vreau sa stiu si eu ce as putea face pe siteul meu, www.digitallimit.net .
Initial am inceput lucrul cu un prieten pentru a face un site de grafica, insa au inceput sa apara si parerile. Unii au spus ca e mai bine o comunitate, unde vine lumea si sta, nu se uita ca pe site. Altii au spus ca digitallimit l-ar vedea ca pe un site de muzica, in genul e-muzica.net. Rizwan a venit cu ideea de inregistrare domenii gratis, dupa cum vedeti este si acum.
Voi ce ati vedea ca s-ar potrivii pentru digitallimit?
Initial am inceput lucrul cu un prieten pentru a face un site de grafica, insa au inceput sa apara si parerile. Unii au spus ca e mai bine o comunitate, unde vine lumea si sta, nu se uita ca pe site. Altii au spus ca digitallimit l-ar vedea ca pe un site de muzica, in genul e-muzica.net. Rizwan a venit cu ideea de inregistrare domenii gratis, dupa cum vedeti este si acum.
Voi ce ati vedea ca s-ar potrivii pentru digitallimit?
- Jupan[3l]u
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Skyler
- Utilizator înregistrat
bun raspuns...o comunitate...dar comunitati sunt o groaza...nici ideea cu post4domain nu imi prea place, plagiatura la greu..exista deja destule siteuri si nu are rost sa ma mai complic, vreau ceva...o scanteie de genialitate.....cine o are il onorez cu postul de administrator alaturi de mine...daca vrea..
- Skyler
- Utilizator înregistrat
pai prima oara ma gindisem la grapics.org.....dar am zis sa iau unul mai universal, sa nu o dau in bara cu ceva....mai flexibil.....prima incercare este la http://digitallimit.net/index2.html . mai astept idei.