Am nevoie de 3 moderatori
Cine se ofera ???/ pt www.invo4u.haos.ro
?????????
La 50 de posturi va dau
Nevoie de moderatori
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Bun, moderator pentru forum cu 165 posturi. Nu am avut nevoie de moderator nici pe un forum cu peste 1000 de mesaje si vreo 200 de useri (si asta a fost acum 2 ani). Deci pana aici inteleg. Dar trebuie sa posteze si 50 de mesaje? Fi serios, la final ce o sa faca? O sa isi modereze mesajele? Asta ii o alta metoda sa iti faci mesaje pe forum. Vin 10 persoane, dornice de aceasta "functie importanta", iti fac vreo 200 de mesaje, dai la 2 moderator si pe restu ii iei de prosti.
Ah, si scuze, asta era un repros, ca de moderator nu am nevoie
Ah, si scuze, asta era un repros, ca de moderator nu am nevoie

- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
invo4u, eu zic sa nu sari calu' cu mesajele postate aiurea.
Nu e necesar sa postezi in fiecare zi chestii gen astept si alte pareri, dupa fiecare critica sau sugestie a forumului tau.
Mai ai si postul asta care ti-a fost inchis pe discutii de genul asta, dar vad ca nu te inveti minte.
Posteaza doar idei relevante asupra subiectului, fara doubleposting si fara a repeta aceleasi fraze enervante.
Nu e necesar sa postezi in fiecare zi chestii gen astept si alte pareri, dupa fiecare critica sau sugestie a forumului tau.
Mai ai si postul asta care ti-a fost inchis pe discutii de genul asta, dar vad ca nu te inveti minte.
Posteaza doar idei relevante asupra subiectului, fara doubleposting si fara a repeta aceleasi fraze enervante.
etherfast.ro - Blog personal