Cum dau si eu moderator

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
diStoRT
Utilizator înregistrat

Cum dau si eu moderator

Mesaj de diStoRT »

Sal !! Tocmai mi-am facut forum folosind phpbb 2.0.22 pe lx.ro si vreau sa stiu si eu cum fac sa dau doar moderator la fel cum dau si administrator pe tot forumul sa dau moderator pe tot forumul ca akolo unde ii dau administrator nu scrie moderator !!!! a da si inca o problema !!! Cum fac sa imi apara si mie pozele de la avatar si semnatura !!! PLS HELP ME
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Salut,

Ca sa il faci administrator, ii dai acces de acolo de unde scrie Administrator si nu scrie Moderator (Administrare utilizatori -> Permisiuni).
Ca sa faci pe cineva moderator, e suficient sa selectezi cel putin un forum (mai jos) cu ESTE MODERATOR, si automat va primi acces de moderator acolo.

Despre avatar si semnatura, ce anume se intampla de nu apar? Eventual da-ne un link catre forumul tau.
etherfast.ro - Blog personal
diStoRT
Utilizator înregistrat

Mesaj de diStoRT »

Pai mane dak iti pui avatar nu apare decat un patratel cu un X rosu in mijloc :| si semnatura nu apare deloc!!! forumul este nou inca mai am de lucru la el dar sa rezolv aceasta problema!! A da am rezolvat q moderatorul !!! ms mult linkul catre forum este www.anticheat.lx.ro !!! pls help daca se poate !!! mai am un forum unde sunt administrator dar e aceasi problema !! akolo semnatura apare!!!

EDIT!!! Semnatura apare dar avatarul nu apare !!!Si vreau si yo niste linkuri catre niste skinuri si poate niste date despre cum se instaleaza!!!!PLEASE HELP ME !!!
Ultima oară modificat 26-Mar-2007, 02:13:25 de către diStoRT, modificat 1 dată în total.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

CHMOD 777 pe directorul /images/avatars si totul ar trebui sa fie OK.
diStoRT
Utilizator înregistrat

Mesaj de diStoRT »

ms mult mane si sorry dar poate nu ai vazut link catre niste skinuri !!! :) si cum le instalez si yo :) ms mult !! exista un skin ceva cu steam sau astea ??? oricum cat mai multe pls :)
Tr3z3gu3T
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tr3z3gu3T »

1. http://www.phpbbstyles.com/viewforum.php?f=32
2. http://www.phpbb.com/community/viewforum.php?f=22
3. si ar mai fi unu cu warez adika daca ar fi sa ai templateurile alea ar trebuisa platesti da ti le dau pe gratis astia nush am voie sa il zic ??
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Tr3z3gu3T, o sa te rog totusi sa nu o faci :)
diStoRT, o sa te rog sa iti scoti imaginea din semnatura de aici; contravine regulamentului.
Tr3z3gu3T
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tr3z3gu3T »

ok i don't do it :D
diStoRT
Utilizator înregistrat

Mesaj de diStoRT »

gata sorry am scos semnatura :)
Auzi si cum le instalez le bag in template??? si nu mere k leam pus :| trebuie sa ii dau cv chmod ??

auzi si cum pot pune logoul meu pe el ??
diStoRT
Utilizator înregistrat

Mesaj de diStoRT »

Frate nu imi raspunde si mie nimeni :| nu vrea nimeni sa imi explice qm se instaleaza skinurile alea noi?? Leam bagat in templates si nu mere sa le selectez de pe forum !!! pls help me :|
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”