Intrebare

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
brasoveanul
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Intrebare

Mesaj de brasoveanul »

Exista o mica greseala la traducerea in romaneste a Attachment MOD, si anume in loc de biti cu tz scrie bisi cu sh. Intrebarea mea este: unde ma pot duce sa corectez, in ce fisier, si cum corectez, pur si simplu pun tz sau este vreun cod special?Este vreun pericol sa nu-mi mai mearga forumul dupa aceea?
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Nu, nu se intampla nimic, dute in languages/lang_main.php sau lang_attachement.php :) si cauti acea linie cu sh
brasoveanul
Utilizator înregistrat

Mesaj de brasoveanul »

rizwan scrie:Nu, nu se intampla nimic, dute in languages/lang_main.php sau lang_attachement.php :) si cauti acea linie cu sh
Problema e ca este cu sh diacritic, am scris sh doar pentru a sugera pronuntia, si eu vreau sa il inlocuiesc cu tz diacritic, cum fac asta, pur si simplu pun un t (diacritic) acolo? Am un plan, daca reusesc, va anunt :wink:

edit: a mers, pur si simplu am dat copy unui tz(diacritic) si l-am pus in locul lui sh(diacritic) in linia corespunzatoare din lang_main_attach... :) Noapte buna! :wink:
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Multumim de report . :) Noapte buna si tie .
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”