WWE Mania

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
WWEMania
Utilizator înregistrat
Versiune: phpBB2
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

WWE Mania

Mesaj de WWEMania »

http://www.wwemania.net/

astept pareri
:)
Skyler
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Skyler »

imi place. bravo tie. e dragut
Sharakuza
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Sharakuza »

Mai toate articolele de pe site sunt monotone si fara vlaga.
Ar fi bine daca ai mai compactiza site-ul si ca informatii si ca structura.
Sa mai adaugi noi lucruri si chiar o colectie video luata de pe site-urile de profil ar da bine la imagine.
Foloseste mai mult imaginatia si nu te grabi in a realiza ceva in al carui domeniu esti nou venit.
Un post&comment pt fiecare articol cred ca ar fi foarte potrivit pentru site.
Numai rabdarea si dorinta de a face ceva iti va aduce satisfactie in urma muncii depuse pentru aceasta pasiune a ta : Wrestling.

Ce ai scris tu :
Deschiderea "Trump Tower" a inceput cu scandal deoarece Vince l-a insultat pe Donald , deoarece nu a dat noroc cu el, iar Trump i-a dat o palma apoi Vince l-a lovit, moment in care a intervenit Lashley si a aruncat cu el pe o masa.

O alta descriere :
La deschiderea "Trump Tower" scandalul dintre Vince si Donald sa reluat, de data aceasta pt ca Donald a refuzat sa dea mana cu cu el.
Ofensat de situatie Vince la insultat pe Donald, acesta dandui o palma drept raspuns, insa raspunsul lui Vince nu la ajutat mai deloc, doarece Lashley a intervenit si sa aruncat cu el pe o masa dupa ce acesta la lovit pe Donald.
Cei doi se vor sicana mult timp de acuma incolo datorita nenumaratelor conflicte premergatoare Wrestle Mania, unde pierzatorul dintre acesti doi va fi ras in cap.

Nu am stat sa fac o descriere complexa insa cam asa ar trebui sa arate articolele, putin mai pompoase si mai interesante.
Yo
Utilizator înregistrat

Mesaj de Yo »

dar cate topciuri ai facut cu siteu, cum a arata si Sharakuza ai scris acolo ceva despre lupta celor doi de nam intels nimic
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”