Articole si Anunturi

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
mucky
Utilizator înregistrat

Articole si Anunturi

Mesaj de mucky »

Imi place foarte mult pe forumul phpbb.ro ideea de a avea ceva intotdeauna pe prima pozitie - un anumit topic, celelalte succedandu-se cronologic descrescator dupa (Articole si Anunturi).
Ma puteti lamuri va rog unde este setarea respectiva?
Multumesc!
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Nu reusesc sa-mi dau seama exact la ce te referi. Poti fi mai explicit? Sau si mai bine, fa un screenshot.
etherfast.ro - Blog personal
k1ndo
Nou venit

Mesaj de k1ndo »

Eu cred ca m-am prins de ceea ce ar vrea el.
Ar dorii ca un anumit topic, la alegerea lui, sa ramana intotdeauna primul, de pe prima pagina, chiar daca se vor mai deschide alte topicuri ulterior. Ceva gen 'Lipicios' sau 'Anunturi'.
Insa dupa cum am spus si mai sus, exista deja optiunea asta, inclusa ptr topic`urile 'Lpicios' si 'Anunturi', daca imi aduc bine aminte, de ce nu le folosesti pe acelea ? Sau tii neaparat sa poti muta pe primul loc, orice topic ?
Probabil ca se poate. Arunca o privire prin fisiere si vezi cum sunt afisate topic`urile marcate 'Lipicios'. Te poate ajuta.
Din pacate nu sunt mare artist la mysql si php. Daca aflu ceva, te anunt. Bafta.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”