nestap, cand intru pe acel site la altceva decat la X-ul de la tab nu m agandesc.
1. Acel subdomeniu oferit de host.md imi displace foarte. Cine crezi tu ca o sa retina adresa unui site ce are ca terminatie com.md?
2. Site-ul tau din punct de vedere estetic este la pamant. Fonturile butoanelor si categriilor de pe index sunt super urate si nu imbunatatesc cu nimic site-ul ba chiar ii dau ceva note proaste.
3. Nu sunt toate link-urile funtionale.
4. Cateva butoane duc la alte site-uri nici decum la alte pagini ale site-ului hostat pe host.md.
5. Butonul "Contact" te duce intr`o bagina neagra si cu un formular de contact. Chiar nu puteai integra acel formular intr`o pagina asemanatoare cu index-ul tau?
Eu cred ca din punct de vedere gramatical nu este corect a scrie urmatoarele:
L0L, Adresa e-mail nici nu am vrut sa o semnalez ca o posibila greseala... probabil am selectat mai mult decat trebuia si cum n`am dormit prea mult aseara nu am vazut bine.
Dar daca stau sa ma gandesc bine Adresa e-Mail nu e corect dupa parerea mea.
e-Mail= trimite mail
Mail= adresa mail
Este doar opinia mea... daca este gresita imi cer scuze iar.
ce aiurea e fundalul de contac si e luat de pe free templae parca ca il luasem si eu o data, nu inteleg mai nimic din ce ai scris in stanga, nma inteles treaba cu ulpoadu pentru ce ai nevoie daca tu ai site de TV