[rezolvat] problema cu tot forumul

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
andreafree
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

[rezolvat] problema cu tot forumul

Mesaj de andreafree »

siteul si forumul sunt hostate pe acelasi server .... siteul merge .. forumul nu
problema este ca nu imi dau seama care este cauza... eu aseara pe la ora 1 si ceva am intrat pe forum si mergea ... si azi dimineata nu mai mergea ... in loc sami arate ce e pe index.php .. imi trimite pagina ( download )

forumul il puteti gasi aici

din ceam observat eu ( e posibil sa ma insel ) a aparut in phpmyadmin o chestie noua langa baza de date ... information_schema (16) ... dar nu stiu de unde :roll:

cum pot rezolva aceasta problema ?

l.e. poate fi vreun exploit sau hack ceva? am incercat sa sterg information_schema si zice ca nu am permisiunea :x

p.s. forumul era updatat la zi :!:
Ultima oară modificat 09-Apr-2007, 23:00:14 de către andreafree, modificat 1 dată în total.
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Ai problema la subdomeniu din cate vad eu, nu se incarca deloc forumul. Incearca sa il pui intr-un director ( /forum/ ) si apoi ar trebuii sa mearga.
andreafree
Utilizator înregistrat

Mesaj de andreafree »

CaTaNhA scrie:Ai problema la subdomeniu din cate vad eu, nu se incarca deloc forumul. Incearca sa il pui intr-un director ( /forum/ ) si apoi ar trebuii sa mearga.
pai asa este pus ... si atunci cand se intra pe www . domeniu . ro /forum se face redirect catre www . forum . domeniu . ro ... a mers asa ( e de 1 an si ceva facuta modificarea asta ) ... dar de azi dimineata nu mai pot intra pe forum ... eu cred totusi ca e ceva de la baza de date... pt ca chestia aia noua nu avea de unde sa apara :roll:
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Vorbeste cu host-ul, ar trebui sa te lamureasca .
Kallas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kallas »

mie imi merge perfect forumul .
andreafree
Utilizator înregistrat

Mesaj de andreafree »

sa rezolvat ... forumul lua flood ... sa aflat "faptasul" a fost pus la filtre ip`ul de unde flooda .. iar chestiile alea aparute la baza de date sunt de la cpanel si e bagat de curand...din cauza asta nu leam observat eu

multumesc pentru ajutor :wink:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”