In general incerc sa iau modelele clasice in considerare si ma axez pe forumul www.phpbb.ro .
Am gasit si alte informatii despre subiectul "bara" Discutii recente - si ma refer la afisarea independenta de (sub)forumul in care se afla a ultimelor mesaje. Insa mi se par toate relativ inglobate in MOD-uri mai complexe.
Poate cineva sa-mi dea o solutie mai simpla pentru instalarea unei astfel de optiuni? Dupa cum am zis eu am varianta clasica si (pentru mine mai simpla) a forumului, fara chestiuni deosebite si a vrea sa-l pastrez intr-o forma supla, daca pot sa-i spun asa, nu as vrea sa instalez complet de la zero un forum "puternic" modificat.
Multumesc!
Discutii recente - Bara verticala dreapta phpBB.ro
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Pai daca stergi baza de date actuala si o restaurezi pe cea precedenta, nu vad de ce nu ti-ar functiona.
De asemenea va trebui sa restaurezi si fisierele modificate de MOD-ul respectiv.
De asemenea va trebui sa restaurezi si fisierele modificate de MOD-ul respectiv.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Baza de date cuprinde 99% content, dar exista si niste MOD-uri care-si creaza niste tabele in SQL, si daca restaurezi, va trebui sa creezi tabelele alea din nou.
- Etherfast
- Fost coleg
Pai fiecare MOD ce are nevoie de baza de date, are niste instructiuni SQL in fisierul de instalare al MOD-ului. Nu te apuci sa creezi manual, executi comenzile respective in phpMyAdmin.