YouTube & mp3

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
socrates
Utilizator înregistrat

YouTube & mp3

Mesaj de socrates »

Am reusit sa pun (cu succes) in mesaje un player audio pentru mp3 folosind programul downloadat de aici http://choain.fr/jcfplayer/index.html si filmele de pe Youtube (cu html dezactivat din motive de securitate) fara sa fie nevoie de instalarea Multiple BBCode Mod folosind urmatoarele modificari:
includes/bbcode.php
cauta:

Cod: Selectaţi tot

// Remove our padding from the string..
	return substr($text, 1);
adauga inainte:

// [youtube] and [/youtube] 
	$text = preg_replace("#\[youtube=([0-9]+[,][0-9]+[,][0-9a-z\-_]+)\](.*?)\[/youtube\]#si", "[youtube=\\1:$uid]\\2[/youtube:$uid]", $text);
cauta:

// [QUOTE] and [/QUOTE] for posting replies with quote, or just for quoting stuff.
	$text = str_replace("[quote:$uid]", $bbcode_tpl['quote_open'], $text);
	$text = str_replace("[/quote:$uid]", $bbcode_tpl['quote_close'], $text);
adauga dupa:

// [youtube] and [/youtube]
	$text = preg_replace("#\[youtube=([0-9]+)[,]([0-9]+)[,]([0-9a-z\-_]+):$uid\](.*?)\[/youtube:$uid\]#si", "<object><param></param><embed></embed></object>"."[/youtube:$uid]", $text);
	$text = str_replace("[/youtube:$uid]", "", $text); 		
salveaza si inchide

sintaxa folosita este: [youtube=width,height,id][/youtube]
unde 350,280 reprezinta dimensiunile ferestrei de rulare a filmului si respectiv m30p09OrCnk reprezinta codul de pe youTube
de exemplu: [youtube=350,280,m30p09OrCnk][/youtube]

Problema este ca vreau sa introduc in posting_body.tpl butoane pentru cele doua facilitati. Ceva de genul asta:
Imagine
In posting_body.tpl am definit f_help (unde M este pentru mp3 si Y pentru Youtube)
f_help = "{L_BBCODE_M_HELP}";
f_help = "{L_BBCODE_y_HELP}";

Am modificat trimiterile la ele in language/lang_romanian/lang_main.php

Am adaugat tagurile [mp3][/mp3] si [youtube][/youtube] la sfarsitul liniei bbtags = new Array....
Am introdus

<input type="button" class="button" accesskey="m"name="addbbcode26" value="mp3" .... etc
<input type="button" class="button" accesskey="y" name="addbbcode28" value="YouTube" ... etc
prin analogie cu cele existente, dar nu mai pot edita dimensiunea si culoarea fontului in mesaj.

Unde gresesc, sau unde ar mai trebui modificat?
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Acel cod e facut de tine, banuiesc . Ai incercat MODul publicat pe phpBB.com ?
socrates
Utilizator înregistrat

Mesaj de socrates »

Nu l-am incercat pentru ca ar trebui sa activez balizele html si asta nu vreau. In alta ordine de idei, ceea ce am instalat functioneaza foarte bine. Tot ce vreau este sa pot introduce cele doua butoane. Daca vrei, pot urca undeva fisierele cu modificarile respective. Nu stiu cum sa explic pentru a fi inteles mai bine.

Editat pe 20.04.2007
Era gresit aici
in loc de
f_help = "{L_BBCODE_M_HELP}";
f_help = "{L_BBCODE_y_HELP}";

trebuia (logic)
m_help = "{L_BBCODE_M_HELP}";
y_help = "{L_BBCODE_y_HELP}";

Acum apare bine, inclusiv textul pentru onMouseOver="helpline('m sau y'), dar cand apas pe butoane nu-mi apare [mp3][/mp3] si respectiv [youtube][/youtube] ; imi scrie undefined. Am incercat sa le definesc in bbcode.php dar tot nu apar
Imagine
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”