am mutat forumul curand , de pe MYFORUM pe http://happybaby.haine-copii.ro . m-a ajutat cineva ; a mutat totul -useri , subiecte etc .
azi , am umblat in panou la configurare generala si am incercat sa aleg un alt template . cel care a mutat baza mi-a spus ca am doar 2 template-uri , dar eu le vedeam si pe celelalte de pe myforum si am vrut sa testez . am ales AQUA si uitati ce prostie am facut .
imi apare eroarea asta
SCREENSHOT MAI JOS
NU MAI VAD NICI PAGINA DE START . imi apare eroarea respectiva . ce pot face ??? pls , ajutati-ma .
eroare - nu mai vad nici macar pagina de start a forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
In /templates/nume-template trebuie sa ai si fisierul de configurare al temei.
Daca am o tema care se cheama phpbb, am /templates/phpbb, iar in acel director am /templates/phpbb/phpbb.cfg (pentru tema in cauza).
Asigura-te ca tema pe care vreo sa o testezi se afla complet pe FTP.
Daca am o tema care se cheama phpbb, am /templates/phpbb, iar in acel director am /templates/phpbb/phpbb.cfg (pentru tema in cauza).
Asigura-te ca tema pe care vreo sa o testezi se afla complet pe FTP.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Probabil in timp ce tu navigai, el inca uploada tema. Nu e niciodata bine sa va jucati 2 simultan facand schimbari majore in administrare, fara sa stiti ce face celalalt.
Succes,
Succes,
etherfast.ro - Blog personal
-
- Nou venit
i-am lasat un mesaj offline pe mess ( caci nu era ON ) . eram convinsa ca se va rezolva doar maine dupa amiaza cand vine de la serviciu , dar a citit mesajul meu imediat si a refacut setarile foarte rapid .
v-am scris voua in speranta ca voi putea rezolva singura, in noaptea asta , ca sa poata userii intra maine dimineata ( am niste fete ffff active si nu pot sta atatea ore fara forum
)
multumesc inca o data . nu ma asteptam sa mi se raspunda atat de repede .
v-am scris voua in speranta ca voi putea rezolva singura, in noaptea asta , ca sa poata userii intra maine dimineata ( am niste fete ffff active si nu pot sta atatea ore fara forum

multumesc inca o data . nu ma asteptam sa mi se raspunda atat de repede .