O mica mare problema

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
gianny
Nou venit

O mica mare problema

Mesaj de gianny »

Am un forum pe un host free , hostul arata astfel :

- 200 MB+ Webspace - Unmetered Traffic - Fast & Reliable Servers - Instant Activation - Free Technical Support - Free Website Tools to administer your site - Full FTP Access with FXP Support - PHP4 or PHP 5 (at your choice) with GD library and all important modules - Zend Optimizer - Ioncube Loader - MySQL Support (4.0 or 4.1 at your choice), One Database Per Account - SSI Support (Server Side Includes) - custom error page - preinstalled phpMyAdmin to Administer Your Database - Web-Based File Manager - All files allowed.

Problema mea este urmatoarea daca postez un mesaj in forum , iar apoi incerc sa il citesc eu , sau orice alt user nu il poate vedea , apare un index al hostului , m-am gandit ca problema este de la host pentru ca are inclus custom error page , aveti idee cum pot scapa de aceasta problema?
Tr3z3gu3T
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tr3z3gu3T »

un link catre "" problema "" ??
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
gianny
Nou venit

Mesaj de gianny »

uite asta este linkul : http://www.orgfree.com/404.html
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Ma gandeam mai mult la un link catre forumul tau.
Ai acces FTP? Daca da, ruleaza Auto Cookies. Daca nu, da-ne link-ul catre forum si vedem ce facem mai departe.

Download
Instalare si rulare Auto Cookies
etherfast.ro - Blog personal
gianny
Nou venit

Mesaj de gianny »

Sincer asta nustiu mi se pare un caz mai rar intalnit am rulat si Auto Cookies merge sa accesez cam de 5-6 ori apoi acelasi lucru , are un efect doar de scurta durata.
<<<<edit>>>> uite si un link http://gianny.orgfree.com/forum/viewforum.php?f=22 , chiar nu am idee care ar fi problema.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”