Attractivediv.com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Attractivediv.com
Salut, am creat de curand cu un amic o cumunitate care este chiar a inceput. As vrea sa aflu niste sugestii care sa se axeze pe dezvoltare sau design.
As vreas a nu primesc raspunsuri de genul "Dar nu exista useri, dar nu exista mesaje....." normal ca nu pentru ca este abia lansata aceasta comunitate.
Astept parerile voastre.
Adresa este: www.attractivediv.com
PS: orice suport (mesaj, utilizator inregistrat, idee....) ne este de folos.
As vreas a nu primesc raspunsuri de genul "Dar nu exista useri, dar nu exista mesaje....." normal ca nu pentru ca este abia lansata aceasta comunitate.
Astept parerile voastre.
Adresa este: www.attractivediv.com
PS: orice suport (mesaj, utilizator inregistrat, idee....) ne este de folos.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- Shadow of Wishes
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Meniul dintre header si forum e fix cel de pe digg.com 
Ai o greseala in descriere
Ce semnifica numele site-ului?

Ai o greseala in descriere
Template-ul mi se pare super misto.Locul in care gasesti cele mai cautate puncte de interes politic, educational, interactiv, financiar si multe altele.
etherfast.ro - Blog personal
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Nivel php: Experimentat
template e cel mai tare creat pana acum pt phpbb3, desi eu am avut niste experiente destul de neplacute cu el pe versiunea CVS.
nu imi place cum arata meniul ala dintre header si forum. prea mare si linkurile nu duc nicaieri
cat despre template, incearca sa combini versiunea celor de la STG cu ce ai tu, astfel incat sa muti datele celui care a postat in partea stanga. e bine si asa, incat toata atentia sa cada aupra postului, dar dureaza mult sa muti privirea sa vezi cine a postat.
nu imi place cum arata meniul ala dintre header si forum. prea mare si linkurile nu duc nicaieri
cat despre template, incearca sa combini versiunea celor de la STG cu ce ai tu, astfel incat sa muti datele celui care a postat in partea stanga. e bine si asa, incat toata atentia sa cada aupra postului, dar dureaza mult sa muti privirea sa vezi cine a postat.
- Shadow of Wishes
Divertisment (tehnologie, educatie,politica...) atractiv.Etherfast scrie:Meniul dintre header si forum e fix cel de pe digg.com
Ai o greseala in descriereTemplate-ul mi se pare super misto.Locul in care gasesti cele mai cautate puncte de interes politic, educational, interactiv, financiar si multe altele.
Ms pentru sugestie...am rezolvat si problema aceea. Alte sugestii?Skyler scrie:template e cel mai tare creat pana acum pt phpbb3, desi eu am avut niste experiente destul de neplacute cu el pe versiunea CVS.
Ultima oară modificat 30-Apr-2007, 20:18:38 de către Shadow of Wishes, modificat 1 dată în total.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
- Shadow of Wishes
Am mentionat in postul pentru Etherfast cam in foarte mare care este conotatia numelui.Aliniuz scrie:E nice, desi nu prea am vazut personalizare in afara de linkurile din header .
Si eu sunt curios de provenienta numelui .
As mai cauta niste sugestii din parte voastra.