AJUTOOOOOOR MARE!!!URGENT!!!
AJUTOOOOOOR MARE!!!URGENT!!!
SPUNETI-MI VA ROG CE PROSTIE AM FACUT??? AM ACTIVAT COMPRES GZIP IN PANOU SI NU-MI MAI APARE NIMIC IN PAGINA. CUM POT SA REZOLV???
MA POATE AJUTA CINEVA???
http://www.tweety.bleu.ro/
MA POATE AJUTA CINEVA???
http://www.tweety.bleu.ro/
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Va trebui sa intri in phpMyAdmin pentru baza de date, sa mergi in phpbb_config si sa modifici campul GZIP compression de la valoarea 1 la valoarea 0.
De ce scrii cu caps?
De ce scrii cu caps?
etherfast.ro - Blog personal
Ok.Dar cum ajung acolo daca mie nu mi se incarca nimic???E pagina goala si nu pot intra nici in panou.Precizez ca inregistrarea forumului a fost facuta de altcineva dupa care mi-a "cedat" administratia dar datele de inregistrare a forumului sunt ale pers.in cauza.
PS: Eram disperata..si sunt inca -ca nu dau de persoana respectiva.
PS: Eram disperata..si sunt inca -ca nu dau de persoana respectiva.
- Etherfast
- Fost coleg
In phpMyAdmin nu intri din forum. E interfata cu care administrezi baza de date, iar daca tu spui ca nu ai fost cea care a instalat forumul, nu prea ai acces la ea. Ia legatura cu persoana in cauza si vezi ce poti rezolva. E singura solutie in momentul de fata.
Succes,
Succes,
- Etherfast
- Fost coleg
Datele de conectare la baza de date le poti lua de pe FTP, din fisierul config.php . Dar iti trebuie link-ul catre phpmyadmin pe care nu prea ai cum sa-l ghicesti.