cms
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
cms
Ce CMS mi-ati recomada unui proiect care se deruleaza...online consta in urmatoarea treaba: se iau materieale trimise de pe un forum ( poze, text ) ei sa fac uploadul la poza1 cu textu1 si tot asa pe diferite foldere:)thnx
Este un proiect... care se desfasoara pe un forum... in care nu toata lumea are access... si sa zic eu ca administrator iau materialele de pe forum, poze, text si le bag intru-n cms fiecare cu tara de unde provine. mie mi-ar trebui un CMS care sa fac UPLOAD, selectez poza si-i pun descriptia.Aliniuz scrie:Nu prea am inteles ce vrei sa spui, ai putea explica mai detaliat sau ai putea da un link cu ceva in genul .

inteleg ca te referi la un content management system. phpbb-ul e in sine un fel de cms extrem de complex.
e simplu: proiectezi cms-ul si il implementezi
tre' sa stii binisor php/sql pentru asta. insa ce descrii tu devine putin mai complicat, pentru ca vrei sa faci si un fel de album foto, or de aici lucrurile devin putin mai complexe.
am observat si io relativ recent ca, fata de vbulletin, phpbb nu permite uploadul de fisiere pe server.
e simplu: proiectezi cms-ul si il implementezi

am observat si io relativ recent ca, fata de vbulletin, phpbb nu permite uploadul de fisiere pe server.