Automerge Double Posts
- Fight
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Automerge Double Posts
Salut.
Am obosit sa le tot explic userilor de pe forumul meu treaba cu double post si caut un mod care sa faca automat "lipeala" intr-un singur post, daca un user are 2 posturi consecutive.
Multumesc.
Am obosit sa le tot explic userilor de pe forumul meu treaba cu double post si caut un mod care sa faca automat "lipeala" intr-un singur post, daca un user are 2 posturi consecutive.
Multumesc.
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Fight
- Utilizator înregistrat
Din ce citesc eu acolo, intr-un interval de 18 ore va uni posturile. Ca sa fac asta automat, trebuie sa pun 0 sau daca pun valoarea 0 imi va busi forumul?#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
# during 18 (you can change this) hours messages will join to the last
#
# if you don't know nothing about SQL just run double_post_merge_mod_install.php
#
INSERT INTO bbcc_config (config_name, config_value) VALUES ('join_interval', '18');
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Fight
- Utilizator înregistrat
Indiferent daca scrie un mesaj la 12 luni dupa ultimul lui mesaj acolo, tot double post e. Pe mine nu ma intereseaza sa nu fie considerat double post, ci sa fie considerat double post indiferent la ce perioada de timp il scrie pe al doilea.
Si da, e posibil sa nu fi priceput. De aia am venit aici. Sa caut ajutor. Daca vrei si ma poti ajuta, te rog s-o faci. Daca ai impresia ca le stii pe toate si eu nu, te-as ruga sa nu-mi mai raspunzi.
Multumesc.
Si da, e posibil sa nu fi priceput. De aia am venit aici. Sa caut ajutor. Daca vrei si ma poti ajuta, te rog s-o faci. Daca ai impresia ca le stii pe toate si eu nu, te-as ruga sa nu-mi mai raspunzi.
Multumesc.