Ce parere aceti despre acest nou design (atat cat am putut sa fac) al forumului meu.E un fel de amestec intre aphrodite,invision blue si morpheus.
Linkul il aveti in semnatura mea.
Aspectul forumului
- ihonut
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Aspectul forumului
DUBLUFORUM.COM
www.dubluforum.com
www.dubluforum.com
- Etherfast
- Fost coleg
Headerul e prea inchis si in prea mare contrast cu restul culorilor. La rezolutie mare se repeta pe axa OX, ceea ce nu e foarte frumos.
In footer:
In footer:
Promovare, nu promocare. Si incearca o alta culoare care sa se vada pe gradientul ala de albastru.Promocare / Publicitate
etherfast.ro - Blog personal
- Aliniuz
- Fost coleg
Pune un nbsp intre cele 2 coloane, ar da mai bine decat cu ele lipite.
Ai un scroll orizontal destul de deranjant, probabil din cauza imaginii din header. Care nu se prea asorteaza ca, culori cu restul . Acel rosu, acel cyan... nu prea se potrivesc cu, culorile din CSS si cellpic.
In meniul din header cu Acasa, Muzica, Download etc. nu ai link decat pentru Acasa. Imaginile forumurilor ba sunt peste numele si descrierea forumurilor, ba sunt in stanga lor, ba nu sunt. Hotaraste-te asupra unui lucru .
In rest e OK .
Ai un scroll orizontal destul de deranjant, probabil din cauza imaginii din header. Care nu se prea asorteaza ca, culori cu restul . Acel rosu, acel cyan... nu prea se potrivesc cu, culorile din CSS si cellpic.
In meniul din header cu Acasa, Muzica, Download etc. nu ai link decat pentru Acasa. Imaginile forumurilor ba sunt peste numele si descrierea forumurilor, ba sunt in stanga lor, ba nu sunt. Hotaraste-te asupra unui lucru .
In rest e OK .