onushost.com
- M*i*h*a*i
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
onushost.com
Mai de curand am descoperit acest host.Ce parere aveti?Ar fii bun de ceva?
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- xXx
- Utilizator înregistrat
Atata timp cat zice spatiu si trafic nelimitat e clar ca ceva nu e in regula cu ei si cu atat mai mult cu cat e gratis...
Nu m-as baza pe firmele de genul asta, atata timp cat am un site serios, daca ar fi un site de 20 membri si 10 mesaje nu ar fi problema... m-as risca dar asa..
Singura firma de genul asta care ofera foarte multe chestii si la preturi mici este godaddy in care am si incredere ..
Nu m-as baza pe firmele de genul asta, atata timp cat am un site serios, daca ar fi un site de 20 membri si 10 mesaje nu ar fi problema... m-as risca dar asa..
Singura firma de genul asta care ofera foarte multe chestii si la preturi mici este godaddy in care am si incredere ..
- Etherfast
- Fost coleg
Godaddy ofera shared hosting. Eu mi-am luat teapa cu un site care nu suporta decat 100 de conexiuni MySQL/HTTP simultane, iar ei au "uitat" sa precizeze asta.
Pentru site-urile mici e super ok, insa pentru site-urile ce au trafic mare, cele mai bune sunt serverele dedicate.
Pentru site-urile mici e super ok, insa pentru site-urile ce au trafic mare, cele mai bune sunt serverele dedicate.
etherfast.ro - Blog personal