problema din pricina AttachMod sau Statistics Mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
expres
Nou venit

problema din pricina AttachMod sau Statistics Mod

Mesaj de expres »

Am instalat Attach mod si statistics mod pe forumul meu... si semnaturile utilizatorilor nu mai apar.... ce sa fac?

Multumesc anticipat,
Alex.
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Pai inainte de toate fi sigur ca este bifat cu DA campul Permite semnături

Panoul Administratorului -> Configurare generală -> Configurările de bază ale utilizatorilor şi forumurilor
expres
Nou venit

Mesaj de expres »

acolo este setat YES.
dar am o eroare... am incercat sa vad despre ce e vorba dar mi-am prins urechile :)

Parse error: parse error in /home/expres/forum/admin/admin_users.php on line 701

Poti sa imi spui cam despre ce ar fii vorba?

Multumesc,
Alex.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Undeva la instalarea vreunui MOD ai uitat un ";" sau ceva cand ai editat fisierul admin_users.php....

verifica ce MOD a cerut editarea aceea de pe linia respectiva si vezi daca e bine modificat;
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

expres scrie:Parse error: parse error in /home/expres/forum/admin/admin_users.php on line 701
Verifica linia 701, este scrisa corect ?

Din pacate nu am acum acces la un fisier admin_users.php sa vad ce este cu aceasta linia...
expres
Nou venit

Mesaj de expres »

deci, e prea multa bataie de cap cu ele, foarte multe buguri si erori prefer sa le instalez, da nu gasesc nici un fisier de dezinstalare, cum fac ?

Multumesc de ajutorul acordat pana acum,
Tudor
expres
Nou venit

Mesaj de expres »

As.Ro PHP Engine:
Fatal error: Call to undefined function: realdate() in /home/expres/forum/index.php on line 263

am uitat de eraoarea asta, apare cand dau ....../forum/index.php
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

expres scrie:deci, e prea multa bataie de cap cu ele, foarte multe buguri si erori prefer sa le instalez, da nu gasesc nici un fisier de dezinstalare, cum fac ?
nu o sa gasesti un buton de dezinstalare !

daca ai deja ceva date in tabelele forumului procedeaza astfel:
pasul 1: fa-ti o copie la fisierele forumului (chiar daca sunt cu probleme)
pasul 2: sterge fisierele din locatia veche
pasul 3: descarca fisierele originale ale forumului de aici: PhpBB-2.0.6 - pachet complet, cu diacritice
pasul 4: dezarhiveaza fisierele (nu uita sa rescrii fisierul config.php din radacina cu cel vechi)
pasul 5: descarca si instaleaza cu mare atentie MOD-ul MOD-ul Attachment
:idea:: poti elimina pasii 3-5 folosind pachetul integrat testat de mihaitza: PhpBB cu MOD-ul Attachment încorporat (nu uita sa rescrii fisierul config.php din radacina cu cel vechi)
pasul 6: descarca si instaleaza cu mare atentie MOD-ul Statistics Mod (daca despre acesta este vorba)
pasul 7: testeaza-l si anunta-ne cum sta treaba :lol:

daca nu ai date importante in tabelele forumului procedeaza astfel:
pasul 1: fa-ti o copie la fisierele forumului (chiar daca sunt cu probleme)
pasul 2: sterge fisierele din locatia veche
pasul 3: descarca fisierele originale ale forumului de aici: PhpBB-2.0.6 - pachet complet, cu diacritice
pasul 4: urmeaza procedura de instalare din articolul Instalarea forumului phpBB - instalare noua
pasul 5: descarca si instaleaza cu mare atentie MOD-ul MOD-ul Attachment
:idea:: poti elimina pasii 3-5 folosind pachetul integrat testat de mihaitza: PhpBB cu MOD-ul Attachment încorporat
pasul 6: descarca si instaleaza cu mare atentie MOD-ul Statistics Mod (daca despre acesta este vorba)
pasul 7: la fel mai sus :wink:

Alte sfaturi:
- daca iti merge cu Download MOD sa-ti faci o copie si sa urmezi mai departe pasii de instalare
- daca nu te descurci cu pachetul integrat testat de mihaitza incearca sa le instalezi pe rand (mai intai forumul si apoi Download MOD)
- mare atentie la modificari

Bafta ... la maxim 8)
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”