Cum adaug un user intr-un grup?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Cheeter
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Cum adaug un user intr-un grup?

Mesaj de Cheeter »

Cum adaug un user intr-un grup? :?:
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Te duci pe grupul respectiv unde esti moderator iar sub tabelul principal mai ai un "box" cu Adauga Membru si Cauta un utilizator
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Ca să adaugi un nou membru într-un grup trebuie sa te duci în Panoul de control al grupurilor. Jos în partea stanga este un câmp în care va trebui sâ introduci numele utilizatorului iar apoi apeăi pe Adauga Membru; dacă nu esti sigur cum se scrie numele utilizatorului nu trebuie decat să apeşi pe Caută un utilizator.

Notă: Panoul de control al grupurilor, reprezintă grupul în care tu eşhti moderatorul aceştuia.
Pentru mai multe detalii arunca o privire şi pe secţiunea de Întrebări frecvente, cu precadere pe Cum pot să fac parte dintr-un grup de utilizatori?

btw. acest topic a fost inchis, probabil sa fie si sters.
Cheeter scrie:ai putea sa-mi spui mai detaliat.. ca nu-mi apare acea casuta... :cry:
Probabil că avea legatura cu acest topic şi din greseali ai dat click pe Imagine in loc de Imagine
Cheeter
Utilizator înregistrat

nu imi apare

Mesaj de Cheeter »

intra-adevar ama apasat gresit.
Deci sunt la modifica grupul...si imi apare decat

Numele grupului:
Descrierea grupului:
Moderatorul grupului:
Statutul grupului: X Grup deschis Grup inchis Grup ascuns
Doriti sa stergeti moderatorul vechi al grupului?
Daca schimbati moderatorul grupului, bifati aceasta casuta ca sa stergeti vechiul moderator al grupului din grup. Altfel, nu o bifati si utilizatorul va deveni un membru normal al grupului. Da
Sterg grupul: Vreau sa sterg acest grup

Dar nu imi apare adaug membru :cry:
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Din Panoul Administratorului nu poţi decât să te ocupi de Administrare grupuri & Permisiunile acestora. Partea cu adăugatul utilizatorilor în grupuri se va face astfel:

Te duci la sectiune de grupuri din forum (http://www.your-forum/phpBB/groupcp.php). Acolo îti vor apărea detalii Despre membrii grupului(Grupurile din care fac parte) respectiv Aderaţi la un grup (Grupurile din care nu fac parte)
Te vei duce la sectiune Grupurile din care fac parte (grupul pe care tu îl moderezi) prin simpla selectare al acestuia urmat de apasarea butonului Vizualizare Informaţii. Jos în partea stanga vei găsi un câmp în care va trebui sâ introduci numele utilizatorului pe care doreşti să îl adaugi în grup iar apoi apasă pe Adauga Membru; dacă nu esti sigur cum se scrie numele utilizatorului nu trebuie decat să apeşi pe Caută un utilizator.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”