designj.ro website
- J4cK
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
designj.ro website
S-a deschis o noua firma de webdesign.Creaeaza proiecte fun pt oricine.In vara se va face un cont de banca si acolo se va depune banii pt cei care stau infarasa judetului iasi.Incercati un serviciu nou si bun!!!!
Multumim,
Grupul www.designj.ro
Multumim,
Grupul www.designj.ro
- Etherfast
- Fost coleg
Nu sunt sigur ca vreau un website facut de niste persoane pe care le cheama J4cK, Jm3n si GxG 
De asemenea, designul site-ului nu e unul dintre cele mai bune. Headerul e pixelat rau de tot iar ofertele sunt vagi si parca le-am mai vazut undeva.
Bottom line, nu inspira incredere.

De asemenea, designul site-ului nu e unul dintre cele mai bune. Headerul e pixelat rau de tot iar ofertele sunt vagi si parca le-am mai vazut undeva.
Bottom line, nu inspira incredere.
etherfast.ro - Blog personal
- MJR
- Fost coleg
design slabutz pt un site de web design. ma intreb de exemplu... eu daca as vrea sa-mi fac un site la voi, cu ce ma convingeti ca nu-mi faceti o petarda de site?
pe de alta parte, preturile mici nu inseamna si calitate. multi se sperie ca sint preturi mari. insa realizarea unui site beton inseamna si preturi pe masura.
pe de alta parte, preturile mici nu inseamna si calitate. multi se sperie ca sint preturi mari. insa realizarea unui site beton inseamna si preturi pe masura.
- octaviansan
- Utilizator înregistrat